Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2443 by durrani....@gmail.com: Getting error cookies must be enabled:
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2443

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
1.6

What's the URL of the page containing the problem?


What steps will reproduce the problem?
1. I have configured Reviewboard for LDAP, since when i am trying to login Reviewboard it says Cookies must be enabled.
2. I enabled Cookies for my browser, i am using Safari 5.x.
3. then i tried with other browser Internet explorer but getting same error?, what exact issue is ?

What is the expected output? What do you see instead?
It is not asking for registration, but it must login with user account that exist in database, postgres i am using, i did changes in siteconfig_siteconfiguration, there is column called settings, i did changes for ldap, according to my server ldap that i am using with ldap setting guideline from Reviewboard site. where i am wrong ?

What operating system are you using? What browser?


Please provide any additional information below.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to