Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2524 by bill.x...@gmail.com: email is no response
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2524

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
1.6-bate2

What's the URL of the page containing the problem?
na

What steps will reproduce the problem?
1.E-mail setting :port:587  use TLS



What is the expected output? What do you see instead?
expected output: send e-mails for review requests and views

instead: if the user who login in and whose mail address is the Sender e-mail address in E-mail Setting, then the reviewboard will send the mail after some perating. But if the user who login in and whose mail address is not the Sender e-mail address in E-mail Setting, then reviewboard will not send the mail anyway after some perating.
why ?

What operating system are you using? What browser?
win xp and ie8

Please provide any additional information below.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to