Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2537 by dh9....@gmail.com: ClearCase- The file was not found in the repository
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2537

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
- RBTools 0.4.1

What's the URL of the page containing the problem?
- NO

What steps will reproduce the problem?
1. I am using the repository as ClearCase. I set the repository 'path' as 'M:\Server_view3\testtestvob' in admin setting UI and this is the vob name on the server.

2. There is no problem, if I test 'post-review' on 'server'(That is, if the path is the same with repository path). The result is as follows:
==============================================
M:\Server_view3\testtestvob>post-review.exe -o -d --server="http://reviewboard.com"; --username="username" --password="password"
RBTools 0.4.1
Home = C:\Users\myID\AppData\Roaming
HTTP GETting api/
HTTP GETting http://reviewboard.com/api/info/
Using the new web API
HTTP GETting http://reviewboard.com/api/repositories/
HTTP GETting http://reviewboard.com/api/repositories/1/
HTTP GETting http://reviewboard.com/api/repositories/1/info/
Attempting to create review request on M:\Server_view3\testtestvob for None HTTP POSTing to http://reviewboard.com/api/review-requests/: {'repository': u'M:\\Server_view3\\testtestvob'}
Review request created
Uploading diff, size: 871
HTTP POSTing to http://reviewboard.com/api/review-requests/13/diffs/: {'basedir': u'M:\\Server_view3\\testtestvob'}
Review request #13 posted.

http://reviewboard.com/r/13/
==============================================

3. But, If I test post-review.exe on other PC(Client PC), The error happens, so the diff file isn't updated on reviewboard server.
=======================================
M:\Client_view2\testtestvob>post-review.exe -o -d --server="http://reviewboard.com";
RBTools 0.4.1
Home = C:\Users\MyID\AppData\Roaming
HTTP GETting api/
HTTP GETting http://reviewboard.com/api/info/
Using the new web API
HTTP GETting http://reviewboard.com/api/repositories/
HTTP GETting http://reviewboard.com/api/repositories/1/
HTTP GETting http://reviewboard.com/api/repositories/1/info/
Attempting to create review request on M:\Server_view3\testtestvob for None HTTP POSTing to http://reviewboard.com/api/review-requests/: {'repository': u'M:\\Server_view3\\testtestvob'}
Review request created
Uploading diff, size: 873
HTTP POSTing to http://reviewboard.com/api/review-requests/11/diffs/: {'basedir': u'M:\\Server_view3\\testtestvob'} Got API Error 207 (HTTP code 400): The file was not found in the repository Error data: {u'stat': u'fail', u'file': u'M:/Server_view3/testtestvob/test1/GridCtrlLog.cpp@@/main/1', u'err': {u'msg': u'The file was not found in the repository', u'code': 207}, u'revision': u'\\main\\1'}

Error uploading diff

Your review request still exists, but the diff is not attached.
===========================================================


What is the expected output? What do you see instead?
- The diff file should be attached normally. but, the diff file is not attached.

What operating system are you using? What browser?
- Server : Win7,  Client : Win7

Please provide any additional information below.
- Please, let me know, if you have any question. I'll let you know.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to