Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2547 by ldelapr...@gmail.com: post-review Error uploading diff when the diff cause is an svn property change on a directory
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2547

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
rbtools: RBTools 0.4.1,
pysvn: py26-pysvn-svn173-1.7.6-1457

What's the URL of the page containing the problem?
Bug on client (RBTools)

What steps will reproduce the problem?
1. run svn propset reviewboard:url http://reviewboard.example.com .
(type your real reviewboard server path)

2. run post-review --debug

3. ApiWrapper\Properties>post-review --debug
RBTools 0.4.1
Home = C:\Users\richarla\AppData\Roaming
HTTP GETting api/
HTTP GETting http://19.18.49.107/dmits001/api/info/
Using the new web API
HTTP GETting http://19.18.49.107/dmits001/api/repositories/
HTTP GETting http://19.18.49.107/dmits001/api/repositories/1/
HTTP GETting http://19.18.49.107/dmits001/api/repositories/1/info/
Attempting to create review request on https://svn05.atlanta.hp.com/rg0501/dmits-itam for None HTTP POSTing to http://19.18.49.107/dmits001/api/review-requests/: {'repository': u'https://svn05.phoenix.ibm.com/rg0
501/dmits-itam'}
Review request created
Uploading diff, size: 1055
HTTP POSTing to http://19.18.49.107/dmits001/api/review-requests/20/diffs/: {'basedir': '/dmits/AmIntegrationFramewo
rk/trunk/AmApiWrapper/Properties'}
Got API Error 105 (HTTP code 400): One or more fields had errors
Error data: {u'fields': {u'path': [u"URL 'https://svn05.atlanta.hp.com/rg0501/dmits-itam/dmits/AmIntegrationFramewor
k/trunk/AmApiWrapper/Properties' refers to a directory"]}, u'stat': u'fail', u'err': {u'msg': u'One or more fields had e
rrors', u'code': 105}}

Error uploading diff

The generated diff file was empty. This usually means no files were
modified in this change.

Try running with --output-diff and --debug for more information.

Your review request still exists, but the diff is not attached.
What is the expected output? What do you see instead?


What operating system are you using? What browser?


Please provide any additional information below.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to