Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2576 by gopi...@gmail.com: Something broke! (Error 500)
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2576

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
Latest version

What's the URL of the page containing the problem?
https://reviewboard.ciqdev.com/account/login/

What steps will reproduce the problem?
1.When I tried to login https://reviewboard.ciqdev.com
2.giving correct user name and password
3.In the next page getting below exception(https://reviewboard.ciqdev.com/account/login/)

In my machine other users were logging in successfully.When I tried in other machines or in my machines am getting same exception as below

Something broke! (Error 500)
It appears something broke when you tried to go to here. This is either a bug in Review Board or a server configuration error. Please report this to your administrator.


What is the expected output? What do you see instead?


What operating system are you using? What browser?


Please provide any additional information below.


Attachments:
        somethingbroke.png  40.4 KB

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to