Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2588 by zoli.szu...@gmail.com: Web API doesn't understand time zones in parameters
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2588

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
1.6.6

What's the URL of the page containing the problem?
/api/review-requests/?repository=2&time-added-from=2010-06-27T16:26:30-08:00
According to the API docs at http://www.reviewboard.org/docs/manual/1.6/webapi/2.0/glossary/#term-date-time-format
the parameter value should be valid

What steps will reproduce the problem?
1. Send a GET request to the API:
/api/review-requests/?repository=2&time-added-from=2010-06-27T16:26:30-08:00
2. The response status is 500
3. When the time zone suffix is removed from the "time-added-from" parameter, the request is successful.

What is the expected output? What do you see instead?


What operating system are you using? What browser?


Please provide any additional information below.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to