Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2641 by Adding repository to default reviewer fails with HTTP 500

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*                             *

What version are you running?

What's the URL of the page containing the problem?

What steps will reproduce the problem?
1. go to admin page
2. select existing default reviewer
3. add additional repository to chosen repository
4. click "Save"

What is the expected output? What do you see instead?
New repository is added to list and stored in database.
Instead I receive a "Something broke, internal server error" message.

What operating system are you using? What browser?
Server: Win Server 2008R2 x64; Apache with Python 2.7.1
Client: Win XP SP3; Firefox 13.0.1

Please provide any additional information below.
The described steps worked in a previous version since we've added
some repository and review group not long ago but I canÄt remember exactly which Reviewboard version we used at this time.
Find attached the content of the error mail send to the admin mail account.

If any additional information is needed please let me know.


        errormail.txt  6.4 KB

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to
To unsubscribe from this group, send email to
For more options, visit this group at

Reply via email to