Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2699 by gjun...@gmail.com: Search always triggers error
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2699

* NOTE: Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?
1.6.10

What's the URL of the page containing the problem?
http://192.168.1.11/r/search/?q=Test

What steps will reproduce the problem?
1. Go to the site and type any text within the "Search" box
2. Click Search
3.

What is the expected output? What do you see instead?
Search results.

Instead of --
Something broke! (Error 500)

It appears something broke when you tried to go to here. This is either a bug in Review Board or a server configuration error. Please report this to your administrator.

What operating system are you using? What browser?
Ubuntu 12.04 (amd64) server edition
Google's chrome, Firefox

Please provide any additional information below.

One mail sent to Adminstrator with traceback data is attached below.

Attachments:
        reviewboard-Searcherror.pdf  27.4 KB
        RBsearcherror.odt  28.9 KB

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.

Reply via email to