Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 2875 by wclah...@hotmail.com: Something broke! (Error 500)It appears something broke when you tried to go to here. This is either a bug in Review Board or a server configuration error. Please report this to your administrator.
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2875

* NOTE: For customer support, please post to                     *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *
*                                                                *
*       Do not post confidential information in this bug report. *
*       If you need immediate support, please contact            *
*       reviewbo...@googlegroups.com                             *

What version are you running?

Review Board1.7.1

What's the URL of the page containing the problem?

http://10.43.2.70/dashboard/

What steps will reproduce the problem?
1.open:
http://10.43.2.70/dashboard/
2.appear:
Something broke! (Error 500)It appears something broke when you tried to go to here. This is either a bug in Review Board or a server configuration error. Please report this to your administrator.
3.why?

What is the expected output? What do you see instead?

Admin 界面

What operating system are you using? What browser?

windows 7  google chrome/IE 9

Please provide any additional information below.


Attachments:
        error500.png  37.4 KB

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/reviewboard-issues?hl=en.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Reply via email to