Comment #12 on issue 2658 by shiang...@gmail.com: Something broke! (Error 500)
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=2658

morning,
I hit the same problem similar to this issue;
I'm wondering if any possible that migrate from mod_python to mod_wsgi with ReviewBoard? any hint?
at the same time, I'll try to install reivewboard without mod_python...

the detail is:
before the starting, I want to recognize that I'm very junior in the fields of Linux/Ubuntu, python and also apache/2; I do need someone, experts like you, to give me a hint, very appreciate. After some attempts, I finally success to install reviewboard based on a "recipe", with mod_python, that someone shared on internet;
at the beginning, my review board seems to work;
but, don't know why, after days, I got error code 500 when entered reviewboard.

after google some information , I install mod_wsgi but the issue still existing [yes, a junior ...]

herewith my env: a VM on my local PC
Ubuntu 12.04.2 LTS
Apache/2.2.22 (Ubuntu)
Python 2.7.3
mod_python
mod_wsgi


apache2 error.log:
==========================
[Tue Jul 16 15:18:19 2013] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Tue Jul 16 15:18:20 2013] [error] python_init: Python version mismatch, expected '2.7.2+', found '2.7.3'. [Tue Jul 16 15:18:20 2013] [error] python_init: Python executable found '/usr/bin/python'. [Tue Jul 16 15:18:20 2013] [error] python_init: Python path being used '/usr/lib/python2.7/:/usr/lib/python2.7/plat-linux2:/usr/lib/python2.7/lib-tk:/usr/lib/python2.7/lib-old:/usr/lib/python2.7/lib-dynload'. [Tue Jul 16 15:18:20 2013] [notice] mod_python: Creating 5 session mutexes based on 1 max processes and 5 max threads.
[Tue Jul 16 15:18:20 2013] [notice] mod_python: using mutex_directory /tmp
[Tue Jul 16 15:18:20 2013] [warn] mod_wsgi: Compiled for Python/2.7.2+.
[Tue Jul 16 15:18:20 2013] [warn] mod_wsgi: Runtime using Python/2.7.3.
[Tue Jul 16 15:18:20 2013] [notice] Apache/2.2.22 (Ubuntu) mod_python/3.3.1 Python/2.7.3 mod_wsgi/3.3 configured -- resuming normal operations [Tue Jul 16 07:18:34 2013] [error] [client 192.168.146.1] File does not exist: /var/www/reviewboard/htdocs/favicon.ico
==========================
[don't know why the lastest message with a different timestamp...]


very appreciate if any information

--
You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:
https://code.google.com/hosting/settings

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/reviewboard-issues.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Reply via email to