Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3041 by Diffs no longer required...?

*** For customer support, please post to
*** If you have a patch, please submit it to
*** Do not post confidential information in this bug report!

What version are you running?

What's the URL of the page containing the problem?

What steps will reproduce the problem?
1. Create a new review
2. do not attach a diff or a file
3. click on "create review request"

What is the expected output? What do you see instead?
Expected behavior: It should fail saying you need to attach a diff or a file. Actually does: let's you create the Review Request, even though there is nothing to review...

What operating system are you using? What browser?
Centos (server side), Windows 7 client side, Chrome Broswer

Please provide any additional information below.
It used to behave as expected (and desired) until upgrading to 1.7.11, and no longer does. I can't find anywhere in the admin portal that could require diffs/files, nor on the server conf files.

You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
To post to this group, send email to
Visit this group at
For more options, visit

Reply via email to