Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3180 by bhojar...@gmail.com: Unable to submit the review request in Review board 1.5.5
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3180


What version are you running?
1.5.5

What's the URL of the page containing the problem?
After submit new review request ( i.e. http://premako02/r/new/ ) , getting below error:

Something broke! (Error 500)

It appears something broke when you tried to go to here. This is either a bug in Review Board or a server configuration error. Please report this to your administrator.

What steps will reproduce the problem?
1. Change one file
2. Submit Post review request from p4
3. getting below error:

python C:\Python26\Scripts\post-review.orig.py -p -d --target-groups=IPVPN --target-people= --bugs-closed="SCF-25" --branch="//depot/Applications/Cramer/Dev/Task-Branches/inventory-services/inv-9.1.0/" --summary="Jira for devlopment of INV API" "893173"
p4 info
repository info: Path: illin12.corp.amdocs.com:1666, Base path: None, Supports changesets: True
Path: illin12.corp.amdocs.com:1666, Base path: None, Supports changesets: True
Generating diff for changenum 893173
p4 describe -s 893173
Processing edit of //depot/Applications/Cramer/Dev/Task-Branches/inventory-services/inv-9.1.0/inv-api-lib/pom.xml Writing "//depot/Applications/Cramer/Dev/Task-Branches/inventory-services/inv-9.1.0/inv-api-lib/pom.xml#3" to "c:\users\bsahu\appdata\local\temp\tmp06ovrf" p4 print -o c:\users\bsahu\appdata\local\temp\tmp06ovrf -q //depot/Applications/Cramer/Dev/Task-Branches/inventory-services/inv-9.1.0/inv-api-lib/pom.xml#3 diff -ur c:\users\bsahu\appdata\local\temp\tmp06ovrf C:\PerforceRepo\bsahu_inv-task-branch\Applications\Cramer\Dev\Task-Branches\inventory-services\inv-9.1.0\inv-api-lib\pom.xml Looking for 'premako02.corp.amdocs.com /' cookie in C:\Users\bsahu\Local Settings\Application Data\.post-review-cookies.txt
Loaded valid cookie -- no login required
Attempting to create review request for 893173
HTTP POSTing to http://premako02.corp.amdocs.com/api/json/reviewrequests/new/: {'repository_path': 'illin12.corp.amdocs.com:1666', 'changenum': '893173'}
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
 "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd";>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"; xml:lang="en" lang="en">
 <head>
  <title>500 - Internal Server Error | Review Board</title>
 </head>
 <body>
  <h1>Something broke! (Error 500)</h1>
  <p>
   It appears something broke when you tried to go to here. This is either
   a bug in Review Board or a server configuration error. Please report
   this to your administrator.
  </p>
 </body>
</title>

Unable to access http://premako02.corp.amdocs.com/api/json/reviewrequests/new/. The host path may be invalid
HTTP Error 500: INTERNAL SERVER ERROR



What is the expected output? What do you see instead?
It should work and able to submit review request.

What operating system are you using? What browser?
Window 7, 64 bit. Checking with both Google Chrome, IE8

Please provide any additional information below.


--
You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:
https://code.google.com/hosting/settings

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/reviewboard-issues.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to