Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3271 by rbt post ignoring PUBLISH=1 in .reviewboardrc with perforce depot

*** You must complete this form in its entirety, or your bug report will be
*** For customer support, please post to
*** If you have a patch, please submit it to
*** Do not post confidential information in this bug report!

What version are you running?

What's the URL of the page containing the problem?
The problem is with the rbt tool

What steps will reproduce the problem?
1. create a perforce change
2. have a .reviewboardrc file with PUBLISH=1 specified
3.Run rbt post <changenum>
4. Observe that draft review is created but not published
5. Publish only occurs if you specify the -p parameter to rbt post

What is the expected output? What do you see instead?
Expectation is that the PUBLISH=1 directive in the .reviewboardrc file is respected.

What operating system are you using? What browser?
Client - mac os x 10.9.2
Server - review board hosted on ubuntu

Please provide any additional information below.

You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
To post to this group, send email to
Visit this group at
For more options, visit

Reply via email to