Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3353 by dangerpe...@gmail.com: "UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3" in 2.0 release
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3353

*** READ THIS BEFORE POSTING!
***
*** You must complete this form in its entirety, or your bug report will be
rejected.
***
*** For customer support, please post to reviewbo...@googlegroups.com
***
*** If you have a patch, please submit it to
http://reviews.reviewboard.org/
***
*** Do not post confidential information in this bug report!


What version are you running?
2.0


What's the URL of the page containing the problem?
/r/new/

What steps will reproduce the problem?
1. Navigate to the New Review Request Page
2. Click on a Subversion-Commit
3.

What is the expected output? What do you see instead?
I guess there should be the GUI for a new RR instead I get a HTTP 500.

What operating system are you using? What browser?
12.04.4 LTS, Chrome

Please provide any additional information below.
Doesn't seem to happen always, just for most commits where I tried to create a new RR. For the reports, the reported position of the 0xc3 byte is different for different commits

Attachments:
        reviewboard_error.eml  5.8 KB

--
You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:
https://code.google.com/hosting/settings

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/reviewboard-issues.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to