Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3381 by Links in the Description field do not work

*** You must complete this form in its entirety, or your bug report will be
*** For customer support, please post to
*** If you have a patch, please submit it to
*** Do not post confidential information in this bug report!

What version are you running?
Review Board 2.0 beta 2

What's the URL of the page containing the problem?
http://codereview-linux.[domain name].com/r/[review request number]/

What steps will reproduce the problem?
1. Create a review request using Git
2. Insert a hyperlink to website using markdown on the review board webui. Example: Check [google](
3. Publish the review request using the review board web ui.

What is the expected output? What do you see instead?
Neither the code reviewer nor myself can access the link

What operating system are you using? What browser?
Windows XP x64
Google Chrome, Version: 35.0.1916.114 m

Please provide any additional information below.
On the Description field of the review request, currently the field gets populated with the work item I am currently working on. I wish to create an auto-links with the text in the Description field and the actual work item. Is there any documentation available to show me how to implement this?

You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
To post to this group, send email to
Visit this group at
For more options, visit

Reply via email to