Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3413 by bruce.c...@gmail.com: Uploading invalid diff to existing review results in "Loading..." hang
http://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3413

What version are you running?
2.0.1

What's the URL of the page containing the problem?
https://reviews/r/1234

What steps will reproduce the problem?
1. Create a new, valid review.
2. Select Update -> Update Diff
3. Select a diff which doesn't apply (wrong repository, source revision doesn't exist etc.)

What is the expected output? What do you see instead?
An error should be displayed. Instead, the 'Loading...' spinner appears and never stops. If an attempt is made to create a *new* review using the diff, the expected error message is displayed.

What operating system are you using? What browser?
Windows 8.1 and Firefox 30.


--
You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:
https://code.google.com/hosting/settings

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/reviewboard-issues.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to