Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3572 by review board escape % to %25, and server said file is not found.

What version are you running?
ReviewBoard 2.0.7 / RBTools 0.6.2
Client:windows 7 64 chinese system

What's the URL of the page containing the problem?
Not applicable as it's a RBTools issue.

client command:
rbt post -d --diff-filename E:\我的svn\我的地址\我的diff文件.txt.patch

some chinese character in diff file path.


What steps will reproduce the problem?
1. post a new diff file to reviweboard,and get some errors
2. See RBTools log


client log is :

RBTools 0.6.2
Python 2.6.6 (r266:84297, Aug 24 2010, 18:46:32) [MSC v.1500 32 bit (Intel)]

Running on Windows-7-6.1.7601-SP1

Current directory = E:\xxxxxx
Checking for a Subversion repository...
Running: svn info --non-interactive
Running: diff --version
Making HTTP GET request to
Making HTTP GET request to
Making HTTP POST request to
Making HTTP GET request to
Making HTTP POST request to
Got API Error 207 (HTTP code 400): The file was not found in the repository.

Error data: {u'stat': u'fail', u'file': u'/PUBLIC/%xx%xx%xx%xx%xx', u'err': {u'msg': u'The file was n
ot found in the repository.', u'code': 207}, u'revision': u'702'}
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Python26\Scripts\", line 9, in <module>
    load_entry_point('RBTools==0.6.2', 'console_scripts', 'rbt')()
File "C:\Python26\lib\site-packages\rbtools-0.6.2-py2.6.egg\rbtools\commands\m", line 133, in main
    command.run_from_argv([RB_MAIN, command_name] + args)
File "C:\Python26\lib\site-packages\rbtools-0.6.2-py2.6.egg\rbtools\commands\_", line 416, in run_from_argv
    exit_code = self.main(*args) or 0
File "C:\Python26\lib\site-packages\rbtools-0.6.2-py2.6.egg\rbtools\commands\p", line 783, in main
File "C:\Python26\lib\site-packages\rbtools-0.6.2-py2.6.egg\rbtools\commands\p", line 550, in post_request
    raise CommandError(u'\n'.join(error_msg))
rbtools.commands.CommandError: Error uploading diff

The file was not found in the repository. (HTTP 400, API Error 207)

Your review request still exists, but the diff is not attached.

Svn Server http log is: - username [16/Sep/2014:15:49:40 +0800] "PROPFIND /svn/mysvn/!svn/bc/702/PUBLIC/%25xx%25xx%25xx%25xx%25xx%25xx HTTP/1.1" 404 369 "-" "SVN/1.6.11 (r934486) neon/0.29.3"

Operating system: Windows 7-64 chinese system
Browsers: Internet Explorer 8 / Google Chrome
python version: python2.6.6 utf-8


My repo conf in reviewboard admin is

When i rbt post diff file, the client log is

Svn server's http log is

I guess reviewboard escape % to %25, so the server said can't find file.

Thanks and Best regards.

You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
To post to this group, send email to
Visit this group at
For more options, visit

Reply via email to