Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3640 by command rbt repo-setup is pending when after type yes.

*** You must complete this form in its entirety, or your bug report will be
*** rejected.
*** If you have a security issue to report, please send it confidentially
*** Posting security-related issues to this bug
*** tracker causes us to have to do an emergency release.
*** For customer support, please post to
*** If you have a patch, please submit it to
*** This bug tracker is public. Please check that any logs or other
*** that you include has been stripped of confidential information.

What version are you running?
ReviewBoard 2.0.5
RBTool 0.6.2
SVN 1.8

What steps will reproduce the problem?

directly type the command

What is the expected output? What do you see instead?

D:\tdltews\trunk\src\RobotWS>rbt setup-repo -d
RBTools 0.6.2
Python 2.7.5 (default, May 15 2013, 22:43:36) [MSC v.1500 32 bit (Intel)]
Running on Windows-7-6.1.7601-SP1
Home = D:\userdata\yongzhan\Application Data
Current directory = D:\tdltews\trunk\src\RobotWS
Checking for a Subversion repository...
Running: svn info --non-interactive
Running: diff --version
repository info: Path:
/svnroot/tdlte-tap, Base path: /Robot/tdltews/trunk/src/RobotWS, Supports change
sets: False
Making HTTP GET request to
Making HTTP GET request to
Use the Subversion repository 'RobotWS' (https://svne1.access.nokiasiemensnetwor [Yes/No]:

What operating system are you using? What browser?

win7 google chrome

Please provide any additional information below.

I also can not use rbt post command

You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
To post to this group, send email to
Visit this group at
For more options, visit

Reply via email to