Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3718 by vincent....@gmail.com: RBT setup-repo assumes http protocol given
https://code.google.com/p/reviewboard/issues/detail?id=3718

What version are you running?
rbt 0.7

What's the URL of the page containing the problem?
N/A

What steps will reproduce the problem?
1. Have an instance of ReviewBoard running (local machine, or online)
2. Set up a repository on ReviewBoard through the admin panel for use.
3. In the local copy of the repo, run `rbt setup-repo`
4. When prompt for server, enter the ip, or url without the http protocol

What is the expected output? What do you see instead?
Expected should be able to able to reach the server, with some protocol assumed if its missing. Currently, it shows an error.
E.g.: ERROR: Could not reach the Review Board server at 0.0.0.0:8080

What operating system are you using? What browser?
Xubuntu 14.04

Please provide any additional information below.


--
You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:
https://code.google.com/hosting/settings

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/reviewboard-issues.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to