Status: New
Owner: ----
Labels: Type-Defect Priority-Medium

New issue 3754 by URLs in descriptions/comments no longer clickable links

*** You must complete this form in its entirety, or your bug report will be
*** rejected.
*** If you have a security issue to report, please send it confidentially
*** Posting security-related issues to this bug
*** tracker causes us to have to do an emergency release.
*** For customer support, please post to
*** If you have a patch, please submit it to
*** This bug tracker is public. Please check that any logs or other
*** that you include has been stripped of confidential information.

What version are you running?

What's the URL of the page containing the problem?

What steps will reproduce the problem?
1. Include a URL in "Description", "Testing Done", or any review comment. (Example on above link is last line of "Testing Done" section.)

What is the expected output? What do you see instead?
The URL should be a clickable link.

What operating system are you using? What browser?
This definitely happens in Chrome and Firefox on Linux and Chrome on OSX. I haven't tried any other browsers.

Please provide any additional information below.
The links were clickable in prior versions, they stopped working when we upgraded from 2.0.10 -> 2.0.12).

You received this message because this project is configured to send all issue notifications to this address.
You may adjust your notification preferences at:

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
To post to this group, send email to
Visit this group at
For more options, visit

Reply via email to