------------------------------------------------------------------------------
To reply, visit https://hellosplat.com/s/beanbag/tickets/4468/
------------------------------------------------------------------------------

New ticket #4468 by chipx86
For Beanbag, Inc. > Review Board

Status: New
Tags: Priority:Medium, Type:Defect


------------------------------------------------------------------------------
"Files" list appears blank when loading the review request page
==============================================================================

# What version are you running?
2.5

# What's the URL of the page containing the problem?
/r/123/

# What steps will reproduce the problem?
1. Load a review request with some file attachments
2. Watch as the "Files" list appears blank until the attachments finally load in


# What is the expected output? What do you see instead?
Ideally, we would show some form of placeholder while the attachments are 
loading. It looks broken otherwise.

A good basic option would be a spinner and some text saying "Loading file 
attachments..."


# Please provide any additional information below.
The reason this happens is because the file attachments are rendered 
client-side, and won't appear right away, but the section header is there. 
Providing the visual feedback showing it's loading will do a lot to help keep 
this from appearing broken.

------------------------------------------------------------------------------

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard-issues" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard-issues+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to reviewboard-issues@googlegroups.com.
Visit this group at https://groups.google.com/group/reviewboard-issues.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to