On 10/8/2008 4:21 PM, Paulo Eduardo Neves wrote:
> I've already did some patch uploads through the web interface, but now
> when I try to upload a diff generated by subversion nothing happens.
> My steps:
> 1) generate diff with this command:
>    svn diff -r 15854:15855 > e:\revision15855.patch
> 2) go to the web interface, click in "new review request".
> 3) there's just one repository. It is in http://subversion/svn/. My
> work copy is associated the the url http://subversion/svn/sac/trunk/revisado.
> I add my patch file, and as "base diff path" I put sac/trunk/revisado
> Now nothing happens. I see the same upload interface with Base diff
> path filled and the upload box empty. There's no new reviews in the
> all reviews request tab.
>  The server log shows a post request:
> [08/Oct/2008 20:05:29] "POST /r/new/ HTTP/1.1" 200 4221
> I've already managed to upload patches using post-review.
> I'm using the review-board from the HEAD of the trunk. I'm running it
> with sqllite in a windows 2003 machine.
> How do I debug this problem?

When I was debugging my SCM diffs, I added print statement to the diff 
parser and "import pdb ; pdb.set_trace()" to diffutils.py so I could 
step through (I'm using the built in web server).

Turned out in my case I had a mix of bad diffs and bad code in my diff 
parser. Probably not relevant to you but I had issues with tabs and 
spaces getting switched (due to copy/paste in a terminal).

Good luck!


You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 

Reply via email to