We saw some settings weirdness like that in a new installation. I'm trying
to figure it out, but I'm not sure yet.

Christian

-- 
Christian Hammond - [EMAIL PROTECTED]
VMware, Inc.


On Thu, Oct 16, 2008 at 11:47 AM, fts1050 <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

>
> Ok, strange. It works now, but I didn't do anything. (the box is not
> under my control so a restart my have occurred without me having to do
> it). However, in the admin interface, it still appears unset. Also,
> for new profiles, I always have to set it manually (which I am not
> sure if that is intentional or not, or if it is because I am having
> some sort of issue). I guess I don't care as long as it works, its
> just weird. Something is still not right but I'll put it on the low
> priority list for now.
>
> On Oct 16, 5:30 am, "Christian Hammond" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > Syntax highlighting should be on by default once you turn it on
> system-wide.
> > If not, we need to figure out a fix.
> >
> > Are you using mod_python? What happens if you set it and then restart the
> > server? Does it stick?
> >
> > Christian
> >
> > --
> > Christian Hammond - [EMAIL PROTECTED]
> > VMware, Inc.
> >
> > On Wed, Oct 15, 2008 at 7:02 AM, fts1050 <[EMAIL PROTECTED]>
> wrote:
> >
> > > I installed the Pygments library, as a result, I was able to turn on
> > > syntax highlighting in gthe admin interface. When I hit "save" the
> > > notification said my setting was changed successfully, but the setting
> > > now appears unset again after the save occurred. I repeated this and
> > > no change. I am not sure if this is simply UI issue or if something is
> > > really silently failing in this step.
> >
> > > I did turn on syntax highlighting on my profile, and even after log in
> > > and log out, the syntax highlighting did not work (according to
> > > Pygments, we are using languages that are supported for syntax
> > > highlighting). No syntax highlighting has occured.
> >
> > > So my first question is, where can I start looking to troubleshoot? My
> > > next question is, is there anyway to set, by default, the syntax
> > > highlighting  to "on" for each profile (instead of off by default?)
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to