I'm having the same issue, the settings are not saved. Is there any
workaround or values that I can configure directly in the database?

Thanks!

--Jennifer


On Oct 29, 8:32 pm, Brian Hill <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> I am still having the same problem Kevin did. I tried it in IE and
> Firefox same result. You don't get the green 'saved' checkmark.
> Instead, the same form just returns...
>
> Has anyone figured this out yet?
>
> Brian
>
> On Sep 12, 3:02 pm, "Christian Hammond" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > Very strange. I'm glad it's working for you now. We'll definitely want to
> > know if it happens again so we can figure out if this was just some browser
> > caching issue or something else.
>
> > Christian
>
> > --
> > Christian Hammond - [EMAIL PROTECTED]
> > VMware, Inc.
>
> > On Fri, Sep 12, 2008 at 10:32 AM, [EMAIL PROTECTED]
> > <[EMAIL PROTECTED]>wrote:
>
> > > Christian,
>
> > > It seems to be working now, thanks.  Not sure what was going on --
> > > perhaps some sort of caching issue.  It just kept half-remembering
> > > what I typed in, and then I'd refresh and it would be some different
> > > combination of the settings I'd tried, and then it would change again
> > > when I refreshed.  A day later, logging in fresh in a totally new
> > > browser, the correct settings are there, and the backend is properly
> > > hooked up as well.  I wasn't using memcached then, and I am now, if
> > > that makes a difference.  Anyway, thanks!
>
> > > Kevin
>
> > > On Sep 10, 6:51 pm, "Christian Hammond" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > > Hmm, I'm having trouble reproducing this. Can you go into Database ->
> > > Site
> > > > Configurations -> the only entry and send me (privately if you wish) the
> > > > contents of the settings?
>
> > > > Christian
>
> > > > --
> > > > Christian Hammond - [EMAIL PROTECTED]
> > > > VMware, Inc.
>
> > > > On Wed, Sep 10, 2008 at 6:30 PM, [EMAIL PROTECTED] <
> > > [EMAIL PROTECTED]>wrote:
>
> > > > > I can't seem to get it to remember myLDAPconfig!  I go in and set it
> > > > > in Admin | Settings | General | Advanced Auth by changing the type to
> > > > >LDAP, setting theLDAPserver, the email domain, and updating the user
> > > > > mask.  When the page refreshes it has these parameters, but when I go
> > > > > to the E-Mail tab and then back to the General tab, it's changed the
> > > > > Auth method back to "Standard registration."
>
> > > > > Can I modify the parameters directly by updating settings_local.py
> > > > > instead as above?
>
> > > > > Thank you,
> > > > > Kevin
>
> > > > > On Sep 9, 9:39 pm, "Christian Hammond" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > > > > EnablingLDAPis done by going into the Admin UI, clicking Settings,
> > > > > > General, and then changing the Auth Type toLDAPand filling in the
> > > > > fields.
>
> > > > > > We're going to begin moving the customLDAPmods into our upstream
> > >LDAP
> > > > > > class pretty soon so that you don't have to maintain your own copy.
>
> > > > > > Christian
>
> > > > > > --
> > > > > > Christian Hammond - [EMAIL PROTECTED]
> > > > > > VMware, Inc.
>
> > > > > > On Tue, Sep 9, 2008 at 7:15 PM, Terry Rankine <
> > > [EMAIL PROTECTED]
> > > > > >wrote:
>
> > > > > > > Hi Mate
>
> > > > > > > in accounts/backends.py there is a class called LDAPBackend.
> > > > > > > Theldapmods that are spoken of are placed in here.
>
> > > > > > > The outcome of the mods we run on our system:
>
> > > > > > >    1. discover the DN to bind as (and check password) from the
> > > > > 'username'
> > > > > > >    2. on create user - get email fromldaptoo
> > > > > > >    3. on create user - check if they are in the admin group - make
> > > them
> > > > > a
> > > > > > >    super user.
>
> > > > > > > If you want to know more about any changes - mail back to the 
> > > > > > > list.
>
> > > > > > > Terry
>
> > > > > > > On Tue, Sep 9, 2008 at 10:46 PM, Martin <[EMAIL PROTECTED]>
> > > wrote:
>
> > > > > > >> hi,
>
> > > > > > >> I am new to this, would you mind providing a little howto?
> > > > > > >> I.e. how to install that file you created etc?
>
> > > > > > >> Thanks,
> > > > > > >> Martin
>
> > > > > > >> On Aug 11, 7:33 pm, teki <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > > > > >> > I am using a slightly modifiedLDAPbackend:
> > > > >http://gist.github.com/4967
> > > > > > >> > With this settings:
>
> > > > > > >> > LDAP_URI='ldap://127.0.0.1'
> > > > > > >> > LDAP_UID_DN='cn=users,dc=....,dc=......'
> > > > > > >> > LDAP_FILTER_MASK = 'uid=%s'
> > > > > > >> > LDAP_ANON_BIND_UID = ''
> > > > > > >> > LDAP_ANON_BIND_PASSWD = ''
> > > > > > >> > AUTHENTICATION_BACKENDS = ('accounts.backends.LDAPBackend',
> > > > > > >> > 'django.contrib.auth.backends.ModelBackend')
>
> > > > > > >> > Differences:
> > > > > > >> > - the first shortname will be used from theLDAPdirectory as
> > > > > username
> > > > > > >> > (this way the user can use any of them)
> > > > > > >> > - use email email address from theLDAPdirectory
>
> > > > > > >> > teki
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to