Yes. I followed the install process described in the Getting Started
Wiki (http://code.google.com/p/reviewboard/wiki/GettingStarted). I've
also tried following the Installing_on_Ubuntu_Gutsy  and
Host_Requirements wikis.

On Dec 2, 2:00 pm, "Gavin M. Roy" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> I am running into this as well and have not been able to locate the
> reviewboard.fcgi file.  Did you install this using easy_install?  If
> so that'd be a common element between our issues.
>
> Gavin
>
> On Dec 2, 2:45 am, lapluviosilla <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > I've been trying to install ReviewBoard for a while now without any
> > success. I have a ubuntu 8.10 server running on VMWare Server which
> > hosts a lighttpd server. On top of my plan to get reviewboard up and
> > running this lighttpd server is also running mediawiki. I've tried
> > many different things and I always get the same result. The error log
> > shows these two errors every time I try to access the site at "http://
> > 192.168.4.8/review/".
>
> > (mod_fastcgi.c.2802) establishing connection failed: Connection
> > refused socket: tcp:127.0.0.1:3033
> > (mod_fastcgi.c.2743) fcgi-server re-enabled: tcp:127.0.0.7:3033
>
> >  A few steps I took:
>
> > 1) I tried setting FORCE_SCRIPT_NAME to "/" and "/review/".
> > 2) I re-installed todays nightly build for reviewboard because of some
> > of the issues with settings_local.py. This got me from a 404 to a 500
> > error.
> > 3) set directory permissions and ownership for /home/reviewboard/
> > epmain (reviewboard site install) to www-data:www-data
>
> > Here's the relevant section of my lighttpd.conf. The subfolder for
> > reviewboard is /review/
>
> > fastcgi.server = (
> >                    ".php" => ((
> >                      "bin-path" => "/usr/bin/php-cgi",
> >                      "socket" => "/tmp/php-fastcgi.socket"
> >                    )),
> >                    "/review/reviewboard.fcgi" => (
> >                      "main" => (
> >                        "host" => "127.0.0.1",
> >                        "port" => 3033,
> >                        "check-local" => "disable"
> >                      )
> >                    ),
> > )
>
> > ## WIKIMEDIA INSTALL
> > $HTTP["url"] =~ "^/w/" {
> >   server.document-root = "/home/mediawiki/"
> >   alias.url = ( "/w/" => "/home/mediawiki/" )
>
> > }
>
> > ## REVIEWBOARD
> > $HTTP["url"] =~ "^/review/" {
> >   server.document-root = "/home/reviewboard/epmain/htdocs/"
> >   server.errorlog = "/home/reviewboard/epmain/logs/lighttpd-error.log"
>
> >   alias.url = (
> >       "/review/media" => "/home/reviewboard/epmain/htdocs/media",
> >       "/review/errordocs" => "/home/reviewboard/epmain/htdocs/
> > errordocs",
> >   )
>
> > }
>
> > $HTTP["url"] =~ "^/review/(css|images|scripts)/" {
> >   expire.url = ( "" => "access 1 hours" )
>
> > }
>
> > url.rewrite-once = (
> >     "^/wiki/([^?]*)(?:\?(.*))?" => "/w/index.php?title=$1&$1",
> >     "^/wiki" => "/w/index.php",
> >     "^(/review/media/.*)$" => "$1",
> >     "^(/review/errordocs.*)$" => "$1",
> >     "^(/review/.*)$" => "/review/reviewboard.fcgi$1"
> > )
>
> > Any help would be greatly appreciated
> > Thanks,
> > Paul Strong
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to