It did not occur to me that the rb-site app had manage.py wrapped up in it
and was accessible via the manage command.  I use Cherokee instead of
lighttpd.  I'm not sure if lighttpd can spawn fastcgi apps or not, but in
Cherokee, you enter this path in the config and it will spawn it.

Ultimately I think the docs just need to be updated (as does rb-site) to
reflect that the functionality of manage.py exists in rb-site using the
manage keyword.

Thanks for helping me get there, indirectly.

Regards,

Gavin

On Tue, Dec 2, 2008 at 7:01 PM, lapluviosilla <[EMAIL PROTECTED]>wrote:

>
> Yes! That seems to have worked. Is easy_install supposed to do this
> automatically or why is this not mentioned in the Getting Started
> guide. I've never used django myself. Perhaps lighttpd FastCGI should
> be setup with a socket instead of a host:port? The configuration
> implies that lighttpd will startup the fastcgi server on its own and
> that you shouldn't have to run it yourself. I'll try the socket
> approach and if it doesn't work then I'll just create a startup script
> for that command.
>
> Thanks!!
>
> On Dec 2, 2:46 pm, "Gavin M. Roy" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > What about:
> >
> >  rb-site manage /home/reviewboard/epmain runfcgi method=threaded
> > host=127.0.0.1 port=3033 protocol=fcgi
> >
> > On Tue, Dec 2, 2008 at 3:33 PM, lapluviosilla <[EMAIL PROTECTED]>
> wrote:
> >
> > > Did a complete hard drive search and there is no reviewboard.fcgi to
> > > be found. The strange thing I just found out is if I run the internal
> > > django manage server reviewboard works just fine. I use the following
> > > command to run it "sudo rb-site manage /home/reviewboard/epmain
> > > runserver -- 0.0.0.0:8080". Unfortunately using the internal django
> > > server is not an option for me.
> >
> > > On Dec 2, 2:23 pm, "Gavin M. Roy" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > > Are you missing reviewboard.fcgi as well?
> >
> > > > On Tue, Dec 2, 2008 at 3:22 PM, lapluviosilla <
> [EMAIL PROTECTED]>wrote:
> >
> > > > > Yes. I followed the install process described in the Getting
> Started
> > > > > Wiki (http://code.google.com/p/reviewboard/wiki/GettingStarted).
> I've
> > > > > also tried following the Installing_on_Ubuntu_Gutsy  and
> > > > > Host_Requirements wikis.
> >
> > > > > On Dec 2, 2:00 pm, "Gavin M. Roy" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > > > > I am running into this as well and have not been able to locate
> the
> > > > > > reviewboard.fcgi file.  Did you install this using easy_install?
>  If
> > > > > > so that'd be a common element between our issues.
> >
> > > > > > Gavin
> >
> > > > > > On Dec 2, 2:45 am, lapluviosilla <[EMAIL PROTECTED]>
> wrote:
> >
> > > > > > > I've been trying to install ReviewBoard for a while now without
> any
> > > > > > > success. I have a ubuntu 8.10 server running on VMWare Server
> which
> > > > > > > hosts a lighttpd server. On top of my plan to get reviewboard
> up and
> > > > > > > running this lighttpd server is also running mediawiki. I've
> tried
> > > > > > > many different things and I always get the same result. The
> error log
> > > > > > > shows these two errors every time I try to access the site at
> "http://
> > > > > > > 192.168.4.8/review/".
> >
> > > > > > > (mod_fastcgi.c.2802) establishing connection failed: Connection
> > > > > > > refused socket: tcp:127.0.0.1:3033
> > > > > > > (mod_fastcgi.c.2743) fcgi-server re-enabled: tcp:
> 127.0.0.7:3033
> >
> > > > > > >  A few steps I took:
> >
> > > > > > > 1) I tried setting FORCE_SCRIPT_NAME to "/" and "/review/".
> > > > > > > 2) I re-installed todays nightly build for reviewboard because
> of some
> > > > > > > of the issues with settings_local.py. This got me from a 404 to
> a 500
> > > > > > > error.
> > > > > > > 3) set directory permissions and ownership for
> /home/reviewboard/
> > > > > > > epmain (reviewboard site install) to www-data:www-data
> >
> > > > > > > Here's the relevant section of my lighttpd.conf. The subfolder
> for
> > > > > > > reviewboard is /review/
> >
> > > > > > > fastcgi.server = (
> > > > > > >                    ".php" => ((
> > > > > > >                      "bin-path" => "/usr/bin/php-cgi",
> > > > > > >                      "socket" => "/tmp/php-fastcgi.socket"
> > > > > > >                    )),
> > > > > > >                    "/review/reviewboard.fcgi" => (
> > > > > > >                      "main" => (
> > > > > > >                        "host" => "127.0.0.1",
> > > > > > >                        "port" => 3033,
> > > > > > >                        "check-local" => "disable"
> > > > > > >                      )
> > > > > > >                    ),
> > > > > > > )
> >
> > > > > > > ## WIKIMEDIA INSTALL
> > > > > > > $HTTP["url"] =~ "^/w/" {
> > > > > > >   server.document-root = "/home/mediawiki/"
> > > > > > >   alias.url = ( "/w/" => "/home/mediawiki/" )
> >
> > > > > > > }
> >
> > > > > > > ## REVIEWBOARD
> > > > > > > $HTTP["url"] =~ "^/review/" {
> > > > > > >   server.document-root = "/home/reviewboard/epmain/htdocs/"
> > > > > > >   server.errorlog =
> "/home/reviewboard/epmain/logs/lighttpd-error.log"
> >
> > > > > > >   alias.url = (
> > > > > > >       "/review/media" =>
> "/home/reviewboard/epmain/htdocs/media",
> > > > > > >       "/review/errordocs" => "/home/reviewboard/epmain/htdocs/
> > > > > > > errordocs",
> > > > > > >   )
> >
> > > > > > > }
> >
> > > > > > > $HTTP["url"] =~ "^/review/(css|images|scripts)/" {
> > > > > > >   expire.url = ( "" => "access 1 hours" )
> >
> > > > > > > }
> >
> > > > > > > url.rewrite-once = (
> > > > > > >     "^/wiki/([^?]*)(?:\?(.*))?" => "/w/index.php?title=$1&$1",
> > > > > > >     "^/wiki" => "/w/index.php",
> > > > > > >     "^(/review/media/.*)$" => "$1",
> > > > > > >     "^(/review/errordocs.*)$" => "$1",
> > > > > > >     "^(/review/.*)$" => "/review/reviewboard.fcgi$1"
> > > > > > > )
> >
> > > > > > > Any help would be greatly appreciated
> > > > > > > Thanks,
> > > > > > > Paul Strong
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to