Sorry, Small typo..

> C:\python2.6 %C  --p4-client $c --p4-port $p
>
> I can see in the P4V command window the arguments getting populated
> properly :
>
> C:\python post-review.py 8624  --p4-client New_DepotView --p4-port 
> xxx.xxx.xxx.xxx:1999

C:\python2.6\post-review.py  %C  --p4-client $c --p4-port $p

I can see in the P4V command window the arguments getting populated
properly :

C:\python\post-review.py 8624  --p4-client New_DepotView --p4-port
xxx.xxx.xxx.xxx:1999

On Dec 9, 9:21 am, roshanpius <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Hi,
>
> I am having a small issue integrating post-review with P4V in the
> Windows systems.
>
> I've installed python2.6, setuptools, simplejson and GNU diffutils.
>
> Here is the problem I've renamed post-review to post-review.py(so that
> it gets associated automatically) and when i run it in command line
> with the appropriate arguments, it works perfectly well.
>
> But when I import it into P4V and run the same command, it says not
> able to execute the command:
>
> C:\python2.6 %C  --p4-client $c --p4-port $p
>
> I can see in the P4V command window the arguments getting populated
> properly :
>
> C:\python post-review.py 8624  --p4-client New_DepotView --p4-port
> xxx.xxx.xxx.xxx:1999
>
> What am I missing here.. ?
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to