Hi,

There was some issues with the python libraries. It was not able to
read the GCC version 4.2.
That's quite surprising because it worked fine for a week.
Anyway I have solved it now.

Thanks For The Help

Thanks,
Roshan

On Mon, Dec 15, 2008 at 5:14 PM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> If your e-mail address is listed in the Administrator section in the
> settings UI, then you should get an e-mail with a backtrace. If not, setting
> DEBUG=True in conf/settings_local.py would provide some information.
>
> This is only when clicking review requests? No other pages?
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> VMware, Inc.
>
>
> On Sun, Dec 14, 2008 at 8:11 PM, roshanpius <roshanpiustho...@gmail.com>
> wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> I have been using reviewboard for the past one week. But suddenly
>> today something seems to have gone miserably wrong.
>>
>> Whenever i click on a review request i get a 500 error:
>>
>> Something broke! (Error 500)
>>
>> It appears something broke when you tried to go to here. This is
>> either a bug in Review Board or a server configuration error. Please
>> report this to your administrator.
>>
>>
>> I'm not able to use post-review as well...
>>
>> What do you think happened ?
>>
>> Regards,
>> Roshan Pius
>>
>>
>
>
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to