Hi,
I did not change the authentication backend, so it is using Djblets as far
as I understand. Yes, it accesses the right server, the url call is shown in
the apache access logs. The usernames as well as a test password  contain
only letters.

Tino

On Tue, Dec 23, 2008 at 3:19 PM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>wrote:

> What kind of auth backend is it using? Also, just to be sure, the debug
> output is showing the right Review Board server, right?
>
> Is there any non-alphanum characters in the username?
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> VMware, Inc.
>
>
>
> On Tue, Dec 23, 2008 at 3:16 PM, Tino Breddin <tino.bred...@googlemail.com
> > wrote:
>
>>
>> Hi,
>>
>> I am new to review board. Fortunately I was able to setup a
>> installation without major problems. Now I wanted to try the post-
>> review script from the tools folder but without success.  The login
>> attempt fails with the following message:
>>
>> {"stat": "fail", "err": {"msg": "The username or password was not
>> correct", "code": 104}}
>> Unable to log in: The username or password was not correct (104)
>>
>> The credentials I entered are definitely right, since they work on the
>> website. I also created another account for testing purposes and
>> experienced the same problem. Further testing with curl ended up with
>> the same error.
>>
>> Did I miss a important step during the installation?
>>
>> Thanks
>>
>>
>
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to