Hmm no luck on root/

Hmmmmmmmmmmmmm what next... ummmmm

reinstall apache python trac from scratch - urk -

Any ideas?

On Jan 3, 5:56 pm, "Christian Hammond" <chip...@chipx86.com> wrote:
> So I see a couple things that stand out.
>
> The first is the directory structure. I assume when you ran 'rb-site
> install', you used /var/www/htdocs/reviews as the base? If so, it should
> have a htdocs directory inside of it that your media and errordocs aliases
> should point to.
>
> I'd recommend instead using /var/www/reviews as your install directory, as
> in your second attempt.
>
> The second is this line:
>
>     Alias /reviews "/var/www/htdocs/reviews/htdocs"
>
> The root of the Review Board site (in the URL) isn't actually a directory on
> the system. By putting an Alias here, you're telling Apache to look in
> htdocs for some kind of an index file. Instead, mod_python should be
> handling this request. Try removing this Alias and see if it helps at all.
>
> It's best to use the existing configuration file as-is as much as possible,
> since it's set up to work out of the box in most installs.
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> VMware, Inc.
>
> On Sat, Jan 3, 2009 at 1:33 AM, Ryan <sicapi...@gmail.com> wrote:
>
> > I followed the getting started guide.  Everything is running smoothly
> > but I don't get any application running.
>
> > So my siteroot in apache is /var/www/htdocs
>
> > I configure it to /var/www/htdocs/reviews
>
> > go through the setup and set it to it's own IP 10.0.1.201, apache,
> > file cache, mysql.  Database installs fine, everything goes smoothly.
> > I change the ownership to www-data, added the conf file via a2ensite
> > (same as ln -s).  mod_python is installed and running fine - I have
> > trac on the same machine running fine.
>
> > When i visit 10.0.1.201/reviews it just shows the directories instead
> > of running the application
>
> > I tried installing it down to /var/www/reviews and putting in an Alias
> > and <Location /reviews> and changing the conf file but I get file not
> > found.
>
> > I think there is something wrong with apache somewhere or do I need to
> > checkout the SVN files into some directory?  If so I thought rb-site
> > is meant to grab the latest egg and run it from python-2.5/site-
> > packages/ ?
>
> > review apache conf:
>
> > <VirtualHost *:80>
> >        ServerName 10.0.1.201
> >        DocumentRoot /var/www/htdocs/reviews/htdocs
>
> >        # Error handlers
> >        ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>
> >        Alias /reviews "/var/www/htdocs/reviews/htdocs"
>
> >        # Serve django pages
> >        <Location "/">
> >                PythonPath "['/var/www/htdocs/reviews/conf'] +
> > sys.path"
> >                SetEnv DJANGO_SETTINGS_MODULE reviewboard.settings
> >                SetHandler mod_python
> >                PythonHandler django.core.handlers.modpython
> >                PythonAutoReload Off
> >                PythonDebug On
> >                # Used to run multiple mod_python sites in the same
> > apache
> >                PythonInterpreter reviewboard_reviews
> >        </Location>
>
> >        # Serve static media without running it through mod_python
> >        # (overrides the above)
>
> >        <Location "/media">
> >                SetHandler None
> >        </Location>
> >        <Location "/errordocs">
> >                SetHandler None
> >        </Location>
>
> >        # Alias static media requests to filesystem
> >        Alias /media /var/www/htdocs/reviews/media
> >        Alias /errordocs /var/www/htdocs/reviews/errordocs
> > </VirtualHost>
>
> > Apache info:
> > Apache/2.2.9 (Ubuntu) DAV/2 SVN/1.5.1 PHP/5.2.6-2ubuntu4 with Suhosin-
> > Patch mod_python/3.3.1 Python/2.5.2 mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g
> > Server at 10.0.1.201 Port 80
>
> > My default Apache config:
>
> > <VirtualHost *:80>
> >        ServerName 10.0.1.201
> >        ServerAdmin webmas...@localhost
>
> >        DocumentRoot /var/www/htdocs
> >        <Directory />
> >                Options FollowSymLinks -Indexes
> >                AllowOverride None
> >        </Directory>
>
> >        <Directory /var/www/htdocs>
> >                Options FollowSymLinks MultiViews +Indexes
> >                AllowOverride None
> >                Order allow,deny
> >                allow from all
> >                AddHandler mod_python .py
> >                PythonHandler mod_python.publisher
> >                PythonDebug On
> >        </Directory>
>
> >        ScriptAlias /cgi-bin/ /usr/lib/cgi-bin/
> >        <Directory "/usr/lib/cgi-bin">
> >                AllowOverride None
> >                Options +ExecCGI -MultiViews +SymLinksIfOwnerMatch
> >                Order allow,deny
> >                Allow from all
> >        </Directory>
>
> >        ErrorLog /var/log/apache2/error.log
>
> >        # Possible values include: debug, info, notice, warn, error, crit,
> >        # alert, emerg.
> >        LogLevel warn
>
> >        CustomLog /var/log/apache2/access.log combined
>
> >    Alias /doc/ "/usr/share/doc/"
> >    <Directory "/usr/share/doc/">
> >        Options Indexes MultiViews FollowSymLinks
> >        AllowOverride None
> >        Order deny,allow
> >        Deny from all
> >        Allow from 127.0.0.0/255.0.0.0 ::1/128
> >    </Directory>
>
> > </VirtualHost>
>
> > Any help appreciated - I've been trying for hours...
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to