I've encountered the same problem. Clearing the browser cache does not
change the situation. The page is corrupted the first time it is
opened using a different browser as well.

-David

On Feb 16, 11:45 am, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> What happens when you try clearing your cache?
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.review-board.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> On Mon, Feb 16, 2009 at 1:31 AM, Sebastien Douche <sdou...@gmail.com> wrote:
> > On Mon, Feb 16, 2009 at 08:39, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>
> > wrote:
> > > Hi everyone.
>
> > > I just put out the 1.0 alpha 3 release, which you should definitely
> > upgrade
> > > to if you're running 1.0 alpha 2. There were some fairly large bugs that
> > > some people hit in alpha 2 that we've taken care of in alpha 3.
>
> > Yeah \o/
>
> > > A summary of the changes is up at
>
> >http://review-board.org/news/2009/02/15/review-board-10-alpha-3-relea...
>
> > "We now pre-load the first file on a page in the diff viewer, in order
> > to make it appear that the page is loading faster. Many people felt
> > the new, faster diff viewer was slower because even after the initial
> > page load, they had to wait to see any diffs. They're now able to work
> > with the first diff the moment the diff viewer loads."
>
> > Doesn't work after the first loading :(. See attached image.
>
> > --
> > Sebastien Douche <sdou...@gmail.com>
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to