Yeah, confirmed this and another problem. Do another upgrade. I just pushed
out an alpha 4 that everyone should grab.

Really sorry about that. Less people testing the nightlies and patches means
things slip by.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.review-board.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Mon, Feb 16, 2009 at 1:52 AM, David Resnick <abune...@gmail.com> wrote:

>
> I've encountered the same problem. Clearing the browser cache does not
> change the situation. The page is corrupted the first time it is
> opened using a different browser as well.
>
> -David
>
> On Feb 16, 11:45 am, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > What happens when you try clearing your cache?
> >
> > Christian
> >
> > --
> > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > Review Board -http://www.review-board.org
> > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> > On Mon, Feb 16, 2009 at 1:31 AM, Sebastien Douche <sdou...@gmail.com>
> wrote:
> > > On Mon, Feb 16, 2009 at 08:39, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>
> > > wrote:
> > > > Hi everyone.
> >
> > > > I just put out the 1.0 alpha 3 release, which you should definitely
> > > upgrade
> > > > to if you're running 1.0 alpha 2. There were some fairly large bugs
> that
> > > > some people hit in alpha 2 that we've taken care of in alpha 3.
> >
> > > Yeah \o/
> >
> > > > A summary of the changes is up at
> >
> > >http://review-board.org/news/2009/02/15/review-board-10-alpha-3-relea.
> ..
> >
> > > "We now pre-load the first file on a page in the diff viewer, in order
> > > to make it appear that the page is loading faster. Many people felt
> > > the new, faster diff viewer was slower because even after the initial
> > > page load, they had to wait to see any diffs. They're now able to work
> > > with the first diff the moment the diff viewer loads."
> >
> > > Doesn't work after the first loading :(. See attached image.
> >
> > > --
> > > Sebastien Douche <sdou...@gmail.com>
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to