Forgot to mention that I'm also using svn / ubuntu 8.1

On Mar 27, 9:19 am, rrivard <rivi...@gmail.com> wrote:
> Hello everybody, I've been trying to set up reviewboard and everything
> is working fine so far, except post-review. When I attempt to post a
> review using the command line I get the following ( with debugging )
>
> post-review --debug>>> svn info
> >>> repository info: Path:<CORRECT REPOSITORY PATH>, Base path:<CORRECT BASE 
> >>> PATH>, Supports changesets: False
> >>> svn diff --diff-cmd=diff
> >>> svn info heMain.pas
> >>> svn info heMain.pas
> >>> svn info heMain.pas
> >>> svn info heMain.pas
> >>> Looking for 'corpitdev1k2lf /' cookie in 
> >>> /home/rrivard/.post-review-cookies.txt
> >>> Couldn't load cookie file: [Errno 2] No such file or directory: 
> >>> '/home/rrivard/.post-review-cookies.txt'
>
> ==> Review Board Login Required
> Enter username and password for Review Board athttp://corpitdev1k2lf/
> Username: admin
> Password:>>> Logging in with username "admin"
> >>> HTTP POSTing 
> >>> tohttp://corpitdev1k2lf/api/json/accounts/login/:{'username': 'admin', 
> >>> 'password': '**************'}
> >>> <html><head>
>
> <title>404 Not Found</
> title>
> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
> charset=UTF-8">
> <script>
>  var
> value;
>  value =
> 'se';
>  document.location = 'htt' + 'p://
> wwwp.'
>  + 'find-assist.com/' + value + 'arch?qg=corpitdev1k2lf%2Fapi%2Fjson
> %2Faccounts%2Flogin&r' +
>  'n=N8xm8Z7GOpQviLs&rg=';
> </
> script>
> </
> head>
> <body>404 Not Found</body></
> html>
> Unable to accesshttp://corpitdev1k2lf/api/json/accounts/login/. The
> host path may be invalid
> HTTP Error 404: Not Found
>
> My current setup is apache/modpython/postgres,
> I access the site athttp://corpitdev1k2lf/, which automatically goes
> tohttp://corpitdev1k2lf/account/login/?next_page=/dashboard/
>
> I saw the updated post-review in RBTools today so I uninstalled json,
> and then easy_installed that to see if that would fix my problem, but
> it did not.  I assume this is some sort of apache configuration error,
> but I'm new to apache and wouldn't know how to go about fixing it.
>
> Any help is appreciated.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to