Hi,

I installed rb as a apache vhost (so that SITE_ROOT is '/') and it works
fine now.

Max.

On Thu, Apr 30, 2009 at 22:21, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>wrote:

> In conf/settings_local.py, set DEBUG to True and then restart Apache.
> Attach that page here. It will help determine what it's trying to do and
> what might be going wrong.
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board - http://www.review-board.org
> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>
>
> On Wed, Apr 29, 2009 at 5:57 AM, Max Ischenko <ische...@gmail.com> wrote:
>
>>
>> Hi,
>>
>> I've installed ReviewBoard under mod_wsgi Apache module.
>> The application gets started but most pages yield 404 errors. I
>> suspect this is because I used /rb/ prefix instead of default '/'
>> path.
>>
>> The error page (404) is clearly generated with RB and it contains
>> links such as /rb/account/login/. So obviously it knows about the
>> prefix but it doesn't help.
>>
>> May be this is because mod_wsgi modifies SCRIPT_NAME? How can debug
>> the problem and fix it?
>>
>> Relevant configs:
>>
>> settings_local.py:
>> # Extra site information.
>> SITE_ID = 1
>> SITE_ROOT = '/rb/'
>> FORCE_SCRIPT_NAME = ''
>> DEBUG = False
>>
>> rb.wsgi:
>> import os
>> import sys
>> sys.stdout = sys.stderr
>>
>> os.environ['LANG'] = 'ru_UA.UTF8'
>> os.environ['PYTHON_EGG_CACHE'] = "/var/www/reviews.dou/tmp/egg_cache"
>> os.environ['DJANGO_SETTINGS_MODULE'] = 'reviewboard.settings'
>>
>> sys.path.append('/var/www/reviews.dou/conf')
>>
>> import django.core.handlers.wsgi
>> application = django.core.handlers.wsgi.WSGIHandler()
>>
>> and Apache conf:
>>    WSGIDaemonProcess rb user=max group=max threads=2 maximum-
>> requests=999
>>    WSGIScriptAlias /rb /var/www/reviews.dou/conf/rb.wsgi
>>    Alias /media /var/www/reviews.dou/htdocs/media
>>    Alias /errordocs /var/www/reviews.dou/htdocs/errordocs
>>    WSGIProcessGroup rb
>>
>>
>> Thanks in advance,
>> Max.
>>
>>
>
> >
>


-- 
Max.Ischenko // twitter.com/maxua

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to