I tried both RC1 and HEAD of svn. Both gave the same error.

On May 5, 2009, at 3:24 PM, Christian Hammond wrote:

> Okay. Is this RC1 or a nightly then?
>
> Christian
>
> --  
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board - http://www.review-board.org
> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>
>
> On Tue, May 5, 2009 at 1:19 PM, Augie Fackler <li...@durin42.com>  
> wrote:
>
> For what it's worth, I'm seeing the same behavior when trying to
> upgrade an existing installation.
>
> On May 5, 3:06 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > Hi Sebastien,
> >
> > Would you mind filing a bug report on this? I'll take care of it  
> before RC2.
> >
> > Christian
> >
> > --
> > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > Review Board -http://www.review-board.org
> > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> >
> >
> > On Tue, May 5, 2009 at 5:12 AM, Sebastien Douche  
> <sdou...@gmail.com> wrote:
> >
> > > On Tue, May 5, 2009 at 13:12, Vesterbaek <vesterb...@gmail.com>  
> wrote:
> > > > Just upgraded. Works great. Thanks for your efforts; keep up  
> the good
> > > > work!
> >
> > > Works great too :). Just a remark: on all review requests  
> screen, the
> > > shipit icon seems missing.
> >
> > > --
> > > Sebastien Douche <sdou...@gmail.com>
>
>
>
> >


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to