Yup, on postgres. I've starred that issue. Thanks!

On May 5, 2009, at 3:46 PM, Christian Hammond wrote:

> Yeah, PostgreSQL, right?
>
> Looking into a fix for this. See bug 1099.
>
> Christian
>
> --  
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board - http://www.review-board.org
> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>
>
> On Tue, May 5, 2009 at 1:31 PM, Augie Fackler <li...@durin42.com>  
> wrote:
> That fixed the rb-site problem, but now I get a ProgrammingError  
> when trying to load the dashboard:
> column "reviews_review.timestamp" must appear in the GROUP BY clause  
> or be used in an aggregate function
>
> On May 5, 2009, at 3:28 PM, Christian Hammond wrote:
>
>> Okay, I found the cause and it will be fixed in tonight's nightly.
>>
>> Christian
>>
>> -- 
>> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
>> Review Board - http://www.review-board.org
>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>
>>
>> On Tue, May 5, 2009 at 1:25 PM, Augie Fackler <li...@durin42.com>  
>> wrote:
>> I tried both RC1 and HEAD of svn. Both gave the same error.
>>
>> On May 5, 2009, at 3:24 PM, Christian Hammond wrote:
>>
>>> Okay. Is this RC1 or a nightly then?
>>>
>>> Christian
>>>
>>> -- 
>>> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
>>> Review Board - http://www.review-board.org
>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>>
>>>
>>> On Tue, May 5, 2009 at 1:19 PM, Augie Fackler <li...@durin42.com>  
>>> wrote:
>>>
>>> For what it's worth, I'm seeing the same behavior when trying to
>>> upgrade an existing installation.
>>>
>>> On May 5, 3:06 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
>>> > Hi Sebastien,
>>> >
>>> > Would you mind filing a bug report on this? I'll take care of it  
>>> before RC2.
>>> >
>>> > Christian
>>> >
>>> > --
>>> > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
>>> > Review Board -http://www.review-board.org
>>> > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>>> >
>>> >
>>> >
>>> > On Tue, May 5, 2009 at 5:12 AM, Sebastien Douche  
>>> <sdou...@gmail.com> wrote:
>>> >
>>> > > On Tue, May 5, 2009 at 13:12, Vesterbaek  
>>> <vesterb...@gmail.com> wrote:
>>> > > > Just upgraded. Works great. Thanks for your efforts; keep up  
>>> the good
>>> > > > work!
>>> >
>>> > > Works great too :). Just a remark: on all review requests  
>>> screen, the
>>> > > shipit icon seems missing.
>>> >
>>> > > --
>>> > > Sebastien Douche <sdou...@gmail.com>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>
>
>
>
>
> >


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to