Thank you so much!  That was exactly the problem.

On May 20, 2009, at 2:38 PM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>  
wrote:

> I believe it's because you're not specifying an absolute module  
> path. It needs to be the full importable path to the module, like  
> foo.bar.CrowdBackend.
>
> Christian
>
> -- 
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board - http://www.review-board.org
> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>
>
> On Wed, May 20, 2009 at 12:30 PM, Scott Hoggarth  
> <hogga...@gmail.com> wrote:
> Sorry,  I was playing around with some things last night and  
> configured my auth_backend to include a string that I found in the  
> code.  When I remove it, here is the error message (essentially the  
> same thing).
> --------------------------------------------
> Traceback (most recent call last):
>
>
>   File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Django-1.0.2_final- 
> py2.5.egg/djang=
> o/core/handlers/base.py", line 86, in get_response
>     response =3D callback(request, *callback_args, **callback_kwargs)
>
>   File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Django-1.0.2_final- 
> py2.5.egg/djang=
> o/contrib/admin/sites.py", line 141, in root
>     return self.login(request)
>
>   File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Django-1.0.2_final- 
> py2.5.egg/djang=
> o/views/decorators/cache.py", line 44, in _wrapped_view_func
>     response =3D view_func(request, *args, **kwargs)
>
>   File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Django-1.0.2_final- 
> py2.5.egg/djang=
> o/contrib/admin/sites.py", line 241, in login
>     user =3D authenticate(username=3Dusername, password=3Dpassword)
>
>   File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Django-1.0.2_final- 
> py2.5.egg/djang=
> o/contrib/auth/__init__.py", line 34, in authenticate
>     for backend in get_backends():
>
>   File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Django-1.0.2_final- 
> py2.5.egg/djang=
> o/contrib/auth/__init__.py", line 27, in get_backends
>     backends.append(load_backend(backend_path))
>
>   File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Django-1.0.2_final- 
> py2.5.egg/djang=
> o/contrib/auth/__init__.py", line 14, in load_backend
>     raise ImproperlyConfigured, 'Error importing authentication  
> backend %s:=
>  "%s"' % (module, e)
>
> ImproperlyConfigured: Error importing authentication backend  
> CrowdBackEn: "=
> No module named CrowdBackEn"
>
> --------------------------------------------
> And here is the data in the database -
> sqlite> select * from siteconfig_siteconfiguration;
> 1|1|1.0rc2|{"mail_host_password": "", "cache_backend": "memcached:// 
> localhost:11211/", "site_upload_temp_dir": null,  
> "locale_datetime_format": "N j, Y, P", "auth_ldap_tls": false,  
> "mail_host_user": "", "auth_ad_use_tls": false,  
> "locale_year_month_format": "F Y", "auth_ldap_uid_mask": "",  
> "mail_server_address": "r...@localhost", "auth_ldap_uri": "",  
> "auth_ldap_anon_bind_uid": "", "diffviewer_context_num_lines": 5,  
> "diffviewer_paginate_orphans": 10, "site_upload_max_memory_size": 2621440 
> , "auth_ad_search_root": "", "mail_send_review_mail": false,  
> "site_media_root": "/var/www/idea-reviews.concur.concurtech.org/ 
> htdocs/media", "locale_language_code": "en-us",  
> "auth_nis_email_domain": "", "logging_allow_profiling": false,  
> "auth_ldap_anon_bind_passwd": "", "site_prepend_www": false,  
> "search_index_file": "", "auth_ldap_base_dn": "", "mail_port": 25,  
> "auth_enable_registration": true, "logging_directory": "/var/log/ 
> lighttpd", "locale_month_day_format": "F j", "locale_time_format":  
> "P", "locale_date_format": "N j, Y", "auth_ldap_email_domain": "",  
> "search_enable": false, "auth_ldap_email_attribute": "",  
> "auth_custom_backends": ["CrowdBackEnd"],  
> "diffviewer_include_space_patterns": [], "cache_expiration_time": 2592000 
> , "site_admin_email": "scott.hogga...@concur.com", "auth_backend":  
> "custom", "locale_timezone": "US/Pacific",  
> "auth_ad_domain_controller": "", "site_domain_method": "http",  
> "mail_use_tls": false, "diffviewer_paginate_by": 20,  
> "logging_enabled": true, "auth_ad_find_dc_from_dns": false,  
> "auth_require_sitewide_login": false, "auth_ad_ou_name": "",  
> "locale_default_charset": "utf-8", "auth_ad_group_name": "",  
> "auth_ad_recursion_depth": null, "mail_host": "localhost",  
> "diffviewer_syntax_highlighting": true, "mail_default_from":  
> "webmas...@localhost", "site_media_url": "/media/",  
> "site_admin_name": "admin", "auth_ad_domain_name": ""}
>
>
> It feels like some code somewhere is removing the last character.
>
> Thanks in advance,
>  Scott
>
>
>
> On 5/20/09 2:22 PM, "Christian Hammond" <chip...@chipx86.com> wrote:
>
> Can you show me the exact part of that database? It shouldn't be a  
> single string, but rather a list of strings.
>
> Also, the backend model in the database should be "builtin," not  
> "builtin_backend." That's in the code only. So I want to make sure I  
> have all the right information.
>
> Christian
>
>
>
>
> >

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to