It looks as if  post-review connected to the server and the server
indicated you have a clearcase repo. Is the repositories configured
correctly at the server?


On Jun 2, 6:34 pm, mmorgan <> wrote:
> Hi,
> I pretty new to review board, but want to say firstly it is a great
> tool so keep up the good work!
> Ive managed to set up review board on my windows server, which also
> hosts my svn repository.
> Ive decided to try to get post-review set up so that we can
> automatically create reviews from the svn hooks, but im having a bit
> of trouble getting it to work.
> I apologise in advance if someone has answered the same question, ive
> search everywhere in the discussion groups but haven't had any luck
> finding an answer!
> Currently I have python and difftools all installed, and installed
> post-review as per the instructions using "easy_install -U RBTools",
> which seems to work. I have created a .bat file just to see if i can
> get post-review working before trying to get it working with the svn
> hooks. When i run the following from my .bat file:
> C:\Python25\Scripts>C:\Python25\python.exe C:\Python25\Scripts\post-
> review --repository-url==https://REPO_IP/svn/prototype--revision-
> range=r533:r534 --server= --
> password=rbAdminPass --debug
> I get the following error dump:
> >>> svn info =https://REPO_IP/svn/prototype
> >>> cleartool pwv -short
> Traceback (most recent call last):
>   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 5, in <module>
>     pkg_resources.run_script('rbtools==0.2beta1', 'post-review')
>   File "C:\Python25\Lib\site-packages\", line 448, in
> run_script
>     self.require(requires)[0].run_script(script_name, ns)
>   File "C:\Python25\Lib\site-packages\", line 1173, in
> run_script
>     exec script_code in namespace, namespace
>   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 2313, in <module>
>   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 2254, in main
>   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 2206, in
> determine_client
>   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 744, in
> get_repository_info
>   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 1889, in execute
>   File "C:\Python25\Lib\", line 594, in __init__
>     errread, errwrite)
>   File "C:\Python25\Lib\", line 822, in _execute_child
>     startupinfo)
> WindowsError: [Error 2] The system cannot find the file specified
> Any help would be much appreciated!
> Thanks
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to
To unsubscribe from this group, send email to
For more options, visit this group at

Reply via email to