All the svn repository stuff was installed and managed from VisualSVN
Server, that shouldnt really have anything to do with it thinking it
is a clearcase repository though should it?
We have been using it fine as an svn repository from multiple
applications without any problems...

Mark

On Jun 5, 1:48 pm, Raghu <raghu...@gmail.com> wrote:
> It looks as if  post-review connected to the server and the server
> indicated you have a clearcase repo. Is the repositories configured
> correctly at the server?
>
> -Raghu
>
> On Jun 2, 6:34 pm, mmorgan <mmor...@buzanonline.com> wrote:
>
> > Hi,
>
> > I pretty new to review board, but want to say firstly it is a great
> > tool so keep up the good work!
> > Ive managed to set up review board on my windows server, which also
> > hosts my svn repository.
> > Ive decided to try to get post-review set up so that we can
> > automatically create reviews from the svn hooks, but im having a bit
> > of trouble getting it to work.
> > I apologise in advance if someone has answered the same question, ive
> > search everywhere in the discussion groups but haven't had any luck
> > finding an answer!
>
> > Currently I have python and difftools all installed, and installed
> > post-review as per the instructions using "easy_install -U RBTools",
> > which seems to work. I have created a .bat file just to see if i can
> > get post-review working before trying to get it working with the svn
> > hooks. When i run the following from my .bat file:
>
> > C:\Python25\Scripts>C:\Python25\python.exe C:\Python25\Scripts\post-
> > review --repository-url==https://REPO_IP/svn/prototype--revision-
> > range=r533:r534 --server=http://127.0.0.1:8080--username=admin--
> > password=rbAdminPass --debug
>
> > I get the following error dump:
>
> > >>> svn info =https://REPO_IP/svn/prototype
> > >>> cleartool pwv -short
>
> > Traceback (most recent call last):
> >   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 5, in <module>
> >     pkg_resources.run_script('rbtools==0.2beta1', 'post-review')
> >   File "C:\Python25\Lib\site-packages\pkg_resources.py", line 448, in
> > run_script
> >     self.require(requires)[0].run_script(script_name, ns)
> >   File "C:\Python25\Lib\site-packages\pkg_resources.py", line 1173, in
> > run_script
> >     exec script_code in namespace, namespace
> >   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 2313, in <module>
> >   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 2254, in main
> >   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 2206, in
> > determine_client
> >   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 744, in
> > get_repository_info
> >   File "C:\Python25\Scripts\post-review", line 1889, in execute
> >   File "C:\Python25\Lib\subprocess.py", line 594, in __init__
> >     errread, errwrite)
> >   File "C:\Python25\Lib\subprocess.py", line 822, in _execute_child
> >     startupinfo)
> > WindowsError: [Error 2] The system cannot find the file specified
>
> > Any help would be much appreciated!
>
> > Thanks
>
>
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to