Rather than unzipping the egg, you really should be using easy_install (part
of Python setuptools, which there's a Windows installer for). This will
register the RBTools distribution entry.

The next version of RBTools will provide a post-review.exe automatically on
Windows.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.review-board.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Wed, Jul 8, 2009 at 6:27 AM, Mark B. <mar...@maine.rr.com> wrote:

>
> Hi,
> I have installed a demo of ReviewBoard for my company to evaluate, but
> I am having trouble with compiling post-review into an .exe as
> described in <a href="http://groups.google.com/group/reviewboard/
> browse_thread/thread/d8595a6ab0b2ca56/5d9bf8331629aa4c?
> lnk=gst&q=py2exe#<http://groups.google.com/group/reviewboard/%0Abrowse_thread/thread/d8595a6ab0b2ca56/5d9bf8331629aa4c?%0Alnk=gst&q=py2exe#>">this
> thread</a>.  While my Python installation
> works fine, when running the .exe I get the following:
>
> <pre>
> Traceback (most recent call last):
>  File "post-review.py", line 4, in <module>
>  File "zipextimporter.pyc", line 82, in load_module
>  File "pkg_resources.pyc", line 2562, in <module>
>  File "pkg_resources.pyc", line 626, in require
>  File "pkg_resources.pyc", line 524, in resolve
> pkg_resources.DistributionNotFound: RBTools==0.2beta1
> </pre>
>
> I unzipped the RBTools distribution egg as directed in the thread; it
> is in C:\Python25\Lib\site-packages\RBTools-0.2beta1-py2.5.egg.  The
> diff I am using is Cygwin's (but I am running post-review from a cmd
> prompt, not a bash prompt).  I did rename the "post-review" that was
> provided in the download to "post-review.py," and also created an icon
> for the program.  My setup.py looks like this:
> <pre>
> from distutils.core import setup
> import py2exe
>
> setup(
>        options = {'py2exe': {'bundle_files': 1}},
>        console = [
>            {
>                "script": 'post-review.py',
>                "icon_resources": [(0, "reviewboard.ico")]
>            }
>        ],
>        zipfile = None,
> )
> </pre>
>
> I'm working on a WinXP SP 3 machine.  Can anyone help me figure out
> why the RBTools distro isn't being found?  Thanks!
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to