I just ran...
"git --git-dir=/var/git/repositories/k2.git config
core.repositoryformatversion"

and it responded with...
0

I'm not a python expert, but hopefully that is the command.

In my repository setup I have
/var/git/repositories/k2.git

Thanks.

On Jul 14, 3:03 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> Actually, it looks like it had trouble with the repository it was configured
> with.
>
> The relevant code is:
>
>     def __init__(self, path):
>         self.path = path
>         p = subprocess.Popen(
>             ['git', '--git-dir=%s' % self.path, 'config',
>                  'core.repositoryformatversion'],
>             stderr=subprocess.PIPE,
>             stdout=subprocess.PIPE,
>             close_fds=(os.name != 'nt')
>         )
>         contents = p.stdout.read()
>         errmsg = p.stderr.read()
>         failure = p.wait()
>
>         if failure:
>             raise ImportError
>
> So maybe try executing that same command and making sure it works on the
> exact path specified in your repository info.
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.review-board.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> On Tue, Jul 14, 2009 at 3:02 PM, wezyde <wes.bill...@gmail.com> wrote:
>
> > I definitely have Git on the server.  I'm using it for many projects.
> > Is is possible that there is an issue with permissions for the apache
> > user?
>
> > On Jul 14, 2:41 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > Looks like git isn't installed on that server.
>
> > > We're going to put in better error messages for such failure cases in
> > 1.1,
> > > but for now, make sure git is installed and in the path.
>
> > > Christian
>
> > > --
> > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > Review Board -http://www.review-board.org
> > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > > On Tue, Jul 14, 2009 at 2:38 PM, wezyde <wes.bill...@gmail.com> wrote:
>
> > > > I just installed reviewboard on a Ubuntu box and things were running
> > > > well.  Once I add a new git repository and click on "New Review
> > > > Request" I get the Something Broke! page.
>
> > > > Can anyone help with this?
>
> > > > Thanks.
>
> > > > Traceback (most recent call last):
>
> > > >  File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/Django-1.0.2_final-
> > > > py2.6.egg/django/core/handlers/base.py", line 86, in get_response
> > > >    response = callback(request, *callback_args, **callback_kwargs)
>
> > > >  File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/Djblets-0.5-py2.6.egg/
> > > > djblets/auth/util.py", line 45, in _checklogin
> > > >    return view_func(request, *args, **kwargs)
>
> > > >  File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.0-
> > > > py2.6.egg/reviewboard/reviews/views.py", line 84, in
> > > > new_review_request
> > > >    fields[repo.id] = repo.get_scmtool().get_fields()
>
> > > >  File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.0-
> > > > py2.6.egg/reviewboard/scmtools/models.py", line 40, in get_scmtool
> > > >    return cls(self)
>
> > > >  File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.0-
> > > > py2.6.egg/reviewboard/scmtools/git.py", line 18, in __init__
> > > >    self.client = GitClient(repository.path)
>
> > > >  File "/usr/local/lib/python2.6/dist-packages/ReviewBoard-1.0-
> > > > py2.6.egg/reviewboard/scmtools/git.py", line 170, in __init__
> > > >    raise ImportError
>
> > > > ImportError
>
> > > > <ModPythonRequest
> > > > path:/r/new/,
> > > > GET:<QueryDict: {}>,
> > > > POST:<QueryDict: {}>,
> > > > COOKIES:{'rbsessionid': 'a343a2ba1857c6035cfdd714e3e473c8'},
> > > > META:{'AUTH_TYPE': None,
> > > >  'CONTENT_LENGTH': 0L,
> > > >  'CONTENT_TYPE': None,
> > > >  'GATEWAY_INTERFACE': 'CGI/1.1',
> > > >  'HTTP_ACCEPT': 'application/xml,application/xhtml+xml,text/
> > > > html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5',
> > > >  'HTTP_ACCEPT_CHARSET': 'ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.3',
> > > >  'HTTP_ACCEPT_ENCODING': 'gzip,deflate,bzip2,sdch',
> > > >  'HTTP_ACCEPT_LANGUAGE': 'en-US,en;q=0.8',
> > > >  'HTTP_CONNECTION': 'keep-alive',
> > > >  'HTTP_COOKIE': 'rbsessionid=a343a2ba1857c6035cfdd714e3e473c8',
> > > >  'HTTP_HOST': 'review.firmware',
> > > >  'HTTP_REFERER': 'http://review.firmware/account/preferences/?next=/
> > > > dashboard/<
> >http://review.firmware/account/preferences/?next=/%0Adashboard/>
> > > > ',
> > > >  'HTTP_USER_AGENT': 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US)
> > > > AppleWebKit/530.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/2.0.172.33 Safari/530.5',
> > > >  'PATH_INFO': u'/r/new/',
> > > >  'PATH_TRANSLATED': None,
> > > >  'QUERY_STRING': None,
> > > >  'REMOTE_ADDR': '10.0.0.144',
> > > >  'REMOTE_HOST': None,
> > > >  'REMOTE_IDENT': None,
> > > >  'REMOTE_USER': None,
> > > >  'REQUEST_METHOD': 'GET',
> > > >  'SCRIPT_NAME': '',
> > > >  'SERVER_NAME': 'review.firmware',
> > > >  'SERVER_PORT': 0,
> > > >  'SERVER_PROTOCOL': 'HTTP/1.1',
> > > >  'SERVER_SOFTWARE': 'mod_python'}>
>
>
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to