Hi,

I have installed pyLucene successfully ( at least, I thought I did ),
here is the related debug information:

OS: win xp
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Environment:

Request Method: GET
Request URL: http://localhost:8082/reviewboard/r/search/
Django Version: 1.0.2 final
Python Version: 2.5.4
Installed Applications:
['django.contrib.admin',
 'django.contrib.auth',
 'django.contrib.contenttypes',
 'django.contrib.markup',
 'django.contrib.sites',
 'django.contrib.sessions',
 'djblets.datagrid',
 'djblets.feedview',
 'djblets.siteconfig',
 'djblets.util',
 'djblets.webapi',
 'reviewboard.accounts',
 'reviewboard.admin',
 'reviewboard.changedescs',
 'reviewboard.diffviewer',
 'reviewboard.iphone',
 'reviewboard.reports',
 'reviewboard.reviews',
 'reviewboard.scmtools',
 'reviewboard.webapi',
 'django_evolution']
Installed Middleware:
('django.middleware.gzip.GZipMiddleware',
 'django.middleware.common.CommonMiddleware',
 'django.middleware.doc.XViewMiddleware',
 'django.middleware.http.ConditionalGetMiddleware',
 'django.middleware.locale.LocaleMiddleware',
 'django.contrib.sessions.middleware.SessionMiddleware',
 'django.contrib.auth.middleware.AuthenticationMiddleware',
 'djblets.siteconfig.middleware.SettingsMiddleware',
 'reviewboard.admin.middleware.LoadSettingsMiddleware',
 'djblets.log.middleware.LoggingMiddleware',
 'reviewboard.admin.middleware.CheckUpdatesRequiredMiddleware')


Traceback:
File "c:\python25\lib\site-packages\django-1.0.2_final-py2.5.egg\django
\core\handlers\base.py" in get_response
  86.                 response = callback(request, *callback_args,
**callback_kwargs)
File "c:\python25\lib\site-packages\reviewboard-1.0-py2.5.egg
\reviewboard\reviews\views.py" in search
  729.     import lucene
File "c:\python25\lib\site-packages\lucene-2.4.1-py2.5-win32.egg\lucene
\__init__.py" in <module>
  5.     import jcc, _lucene
File "c:\python25\lib\site-packages\JCC-2.3-py2.5-win32.egg\jcc
\__init__.py" in <module>
  29.     from _jcc import initVM

Exception Type: ImportError at /reviewboard/r/search/
Exception Value: DLL load failed: The specified module could not be
found.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I had the similiar problem in importing initvm while installing
pylucene but it was solved after i added jre/bin and  jre/bin/client
to the path variable and installation was successful

Any ideas on why the proble has re-occurred?

Best,
Kaan
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to