Hi,

There's no logging of e-mail, but you could add it if you wanted to try.
You'd need to modify your reviewboard/reviews/email.py and at the top add:

import logging

And then in send_review_mail, before the message.send(), do:

logging.info("Sending e-mail with subject '%s' from '%s' to '%s', CC '%s'\n"
% (subject, from_email, to_field, cc_field)

Then restart your web server, go into your admin settings -> Logging and
specify a filename to log to that the web server can write to.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.review-board.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Fri, Jul 24, 2009 at 2:47 PM, joyjit <joy...@gmail.com> wrote:

>
> Hi Christian,
>
> Thank you for your response.
>
> Is there DEBUG flag or logging that I can enable that will provide me
> some visibility
> as to what review board is doing when it is supposed to send out email
> (but is not)?
>
> Currently, the only visibility I have is looking at my sendmail log
> file (/var/log/maillog)...
> and when I look at that file, I see reviewboard is just behaving
> erratically -- sometimes
> it sends email, and sometimes it doesnt.
>
> --Joyjit
>
>
> On Jul 24, 2:42 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > Hi,
> >
> > This is not a problem I've heard of before with Review Board. The only
> times
> > people have reported issues with sending e-mail, it turned out to be a
> > configuration problem on the mail server software. It's possible it's
> > rejecting those e-mails for some reasons (not trusting the From: we put
> in
> > or something).
> >
> > For all mail sending, we go through Django's mail API, which in turn uses
> > Python's built-in smtplib mail code. So any problem in actual
> transmission
> > would either have to be in Python (which I sort of doubt) or the mail
> > server.
> >
> > Unfortunately, I don't have any real ideas off-hand as to why you'd hit
> > this. Maybe somebody else has had this problem and will respond.
> >
> > Christian
> >
> > --
> > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > Review Board -http://www.review-board.org
> > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> > On Fri, Jul 24, 2009 at 2:26 PM, joyjit <joy...@gmail.com> wrote:
> >
> > > Hi all,
> >
> > > I have managed to set up Review Board 1.0 on CentOS 5.3. We are using
> > > it with git.
> >
> > > It works great, except for one annoying problem -- it seems to be
> > > frequently (and apparently randomly) miss sending email messages.
> >
> > > For example, when one submits a patch for review (and publishes it),
> > > Review Board is supposed to send out an email message to all the
> > > reviewers. My installation of Review Board seems to be only doing this
> > > occasionally.
> >
> > > It is correctly configured to use sendmail. And it does occasionally
> > > send out the email notifications.
> >
> > > However, when I take a look at my servers mail log file (/var/log/
> > > maillog) I see that indeed, occasionally there is no trace of
> > > reviewboard to have even attempted to send out email messages.
> >
> > > -- Is anybody else seeing this problem?
> > > -- How can I help diagnose this problem ? (perhaps by turning on debug
> > > flags etc, but how?)
> >
> > > Thanks in advance!
>
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to