If you set DEBUG = True in your site's conf/settings_local.py and restart
your web server, you should see more information than just a 500.

I recommend turning that off once we've diagnosed the problem.


Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.review-board.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com

On Mon, Aug 3, 2009 at 11:13 AM, Jeff Andros <j...@bigredtj.com> wrote:

> I don't remember exactly how to set I up, but there's an additional logging
> switch in reviewboard, I don't know if it'll help, but I know christian has
> mentioned it a few times. You can check the list archive for how to set
> this, or christian normally responds about 1pm PDT.
> Hth,
> ------Original Message------
> From: David Kent
> Sender: reviewboard@googlegroups.com
> To: reviewboard
> ReplyTo: reviewboard@googlegroups.com
> Subject: Error 500 Logging on "New Review Request"
> Sent: Aug 3, 2009 11:03 AM
> I've just installed ReviewBoard and after i set up a repository
> (subversion) and attempt to create a New Review Request it gives me
> the Error 500 page.  I can't find *any* logging of what happened.
> Does anyone have ideas for how I can at least get logging
> information?  I'm totally blind as to what the problem is without some
> sort of log.
> -David
> --Jeff
> >

You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
For more options, visit this group at 

Reply via email to