Thanks, it works! so good. I'm a new guy to this django thing....

Christian, really appreciate with your in-time and helpful answers.

On Aug 19, 6:04 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> I think we have a bug where the configuration file isn't generated
> correctly. Try changing all references from /media and /errordocs to
> /reviews/media and /reviews/errordocs in your Apache config.
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.review-board.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
>
>
> On Wed, Aug 19, 2009 at 3:01 AM, snowman <zgwan...@hotmail.com> wrote:
>
> > I've set the Site Root as /reviews/
> > So when I typehttp://localhost/media, it comes up the media
> > directory,
> > when I typehttp://localhost/reviews/media, it can not find anything,
> > is this the point?
>
> > On Aug 19, 5:41 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > The config file looks right.
>
> > > If you go tohttp://yoursite/media/inyour browser, what do you see, and
> > do
> > > your Apache error logs say anything?
>
> > > Christian
>
> > > --
> > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > Review Board -http://www.review-board.org
> > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > > On Wed, Aug 19, 2009 at 2:23 AM, snowman <zgwan...@hotmail.com> wrote:
>
> > > > Hi,
> > > > Following is my config file...
>
> > > > <VirtualHost *:8080>
> > > >        ServerNamewww.reviewboard.com
> > > >        DocumentRoot "d:/ReviewBoardSite/htdocs"
>
> > > >        # Error handlers
> > > >        ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>
> > > >        # Serve django pages
> > > >        <Location "/">
> > > >                PythonPath "['d:/ReviewBoardSite/conf'] + sys.path"
> > > >                SetEnv DJANGO_SETTINGS_MODULE reviewboard.settings
> > > >                SetEnv PYTHON_EGG_CACHE
> > "d:/ReviewBoardSite/tmp/egg_cache"
> > > >                SetHandler mod_python
> > > >                PythonHandler django.core.handlers.modpython
> > > >                PythonAutoReload Off
> > > >                PythonDebug Off
> > > >                # Used to run multiple mod_python sites in the same
> > apache
> > > >                PythonInterpreter reviewboard_ReviewBoardSite
> > > >        </Location>
>
> > > >        # Serve static media without running it through mod_python
> > > >        # (overrides the above)
> > > >        <Location "/media">
> > > >                SetHandler None
> > > >        </Location>
> > > >        <Location "/errordocs">
> > > >                SetHandler None
> > > >        </Location>
>
> > > >        <Directory "d:/ReviewBoardSite/htdocs">
> > > >                AllowOverride All
> > > >        </Directory>
>
> > > >        # Alias static media requests to filesystem
> > > >        Alias /media "d:/ReviewBoardSite/htdocs/media"
> > > >        Alias /errordocs "d:/ReviewBoardSite/htdocs/errordocs"
> > > > </VirtualHost>
>
> > > > On Aug 19, 5:11 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > > > > Hi,
>
> > > > > That part sounds like Apache is pointing to the wrong directory for
> > > > /media.
> > > > > If you post your Apache config file, I'll take a look and see if
> > anything
> > > > > stands out.
>
> > > > > Christian
>
> > > > > --
> > > > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > > > Review Board -http://www.review-board.org
> > > > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> > > > > On Wed, Aug 19, 2009 at 1:53 AM, snowman <zgwan...@hotmail.com>
> > wrote:
>
> > > > > > The problem is solved by put the patch.exe to the bin path of the
> > web
> > > > > > server. Thanks!
>
> > > > > >  But the the css seems doesn't take effect for the web site. Every
> > > > > > looks like plain text. How to solve this issue?- Hide quoted text -
>
> > > > > - Show quoted text -- Hide quoted text -
>
> > > - Show quoted text -- Hide quoted text -
>
> - Show quoted text -
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to