On Aug 27, 2009, at 5:05 PM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>  
wrote:

> Make sure for Perforce that the Path is an exact match for the  
> server name specified in:
>
> p4 info
>
> If they differ at all, it will not work.
>
> Christian
>
> -- 
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board - http://www.review-board.org
> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>
>
> On Thu, Aug 27, 2009 at 1:07 PM, jdt141 <justin.d.te...@gmail.com>  
> wrote:
>
> Hi All -
>
> Trying to work out a new kink in our review board setup. IT did some
> migration work and we've been having trouble ever since. The server is
> up and running (on Ubuntu 9.04), but my problem is when creating a
> review request with post-review. I get the following error:
>
> "Error creating review request: The repository path specified is not
> in the list of known repositories (code 206)".
>
> I have found other posts about this error, but the solution is to
> check the repository path and mirror name. Both of those are set
> identical (the domain name of our Perforce server). Any other reasons
> why we'd be getting this error? Thanks.
>
>
>
>
> >

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to