Only things I can recommend is to either set it up to access GitHub
directly, or look at what SHA1/filename is being used and check if those are
actually there in the repository. Short of one of the repositories being
messed up and SHA1s being out of sync with the clients, I don't know. The
fact that it was working and suddenly stopped working is suspicious.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Mon, Oct 26, 2009 at 4:31 PM, Kalvin <findkal...@gmail.com> wrote:

>
> Thanks. I'm passing --full-index now and it makes no difference--
> we're not using github, we're using a local copy of the repo that's
> synced with github every couple minutes. What else could be the
> problem?
>
> <             diff_lines = execute(["git", "diff", "--no-color", "--
> full-index", "--no-prefix",
> ---
> >             diff_lines = execute(["git", "diff", "--no-color",
> "--no-prefix",
>
> On Oct 23, 2:38 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > You need to either use post-review to generate the diff, or pass
> > --full-index to git diff. By default, git diff will generate short
> revision
> > SHA1s, whereas github requires long revision SHA1s.
> >
> > Christian
> >
> > --
> > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > Review Board -http://www.reviewboard.org
> > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> >
> >
> > On Fri, Oct 23, 2009 at 2:32 PM, Kalvin <findkal...@gmail.com> wrote:
> >
> > > We're running 1.1alpha1.dev-r2026 and it's been great for the six
> > > months or so we've been using it. As of yesterday, I consistently get
> > > an error 207 (file not found) whenever I include a diff involving
> > > existing files. New files are OK. Very odd since nothing's changed.
> > > Repository URL is correct, etc. Log isn't helpful, it just says
> > > "notfound!" I tried cloning my local repository to start afresh, same
> > > problem as soon as I make changes to existing files and post a review.
> > > Other people are still successfully using our installation of post-
> > > review, so I feel like it's probably a problem in my repo, but I can't
> > > figure out what.
> >
> > > Let me know what other info would be helpful. Thanks!
> >
> > > >>> svn info
> > > >>> git rev-parse --git-dir
> > > >>> git svn --version
> > > >>> git config --get svn-remote.svn.url
> > > >>> git remote show origin
> > > >>> repository info: Path: g...@github.xxx/xxx.git, Base path: ,
> Supports
> > > changesets: False
> > > >>> git config --get reviewboard.url
> > > >>> git diff --no-color HEAD^
> > > >>> git diff --no-color origin/master HEAD^
> > > >>> Looking for 'reviews.xxx.org /' cookie in
> > > /home/kalvin/.post-review-cookies.txt
> > > >>> Loaded valid cookie -- no login required
> > > >>> Attempting to create review request for None
> > > >>> HTTP POSTing tohttp://reviews.xxx.org/api/json/reviewrequests/new/
> :
> > > {'repository_path': '....@github.com:xxx/xxx.git'}
> > > >>> Review request created
> > > >>> Uploading diff, size: 402
> > > >>> Uploading parent diff, size: 5236
> > > >>> HTTP POSTing to
> > >http://reviews.xxx.org/api/json/reviewrequests/258/diff/new/:{}<http://reviews.xxx.org/api/json/reviewrequests/258/diff/new/:%7B%7D>
> > > Error uploading diff: The file was not found in the repository (207)
> > > >>> {'stat': 'fail', 'file': 'common/user.php', 'err': {'msg': 'The
> file
> > > was not found in the repository', 'code': 207}, 'revision': '5f22949'}
> > > Your review request still exists, but the diff is not attached.
> >
> > > 2009-10-23 13:50:34,705 - INFO - Log file for Review Board v1.1 alpha
> > > 1 (dev)
> > > 2009-10-23 13:55:49,834 - DEBUG - ggg file_str common/user.php,
> > > revision_str 5f22949, revision 5f22949
> > > 2009-10-23 13:55:49,855 - DEBUG - wee, revision 5f22949, file diff,
> > > basedir , f.origfile common/user.php, f.originfo 5f22949, check_exist
> > > True
> > > 2009-10-23 13:55:49,856 - DEBUG - rev 5f22949, path common/user.php,
> > > resolve_head 5f22949
> > > 2009-10-23 13:55:51,243 - DEBUG - notfound!
> >
> > > > To unsubscribe from this group, send email to
> > > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> <reviewboard%2bunsubscr...@googlegr oups.com>
> > > For more options, visit this group at
> > >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
> > > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to