I have setup RB server on windows 2003  and making my m/c win-xp as
client. when m trying to create review request from perforce getting
following error:

C:\>python C:\Python25\Scripts\post-review.orig.py --debug -p -d
>>> p4 info
>>> repository info: Path: repo_path, Base path: None, Supports changesets: True
>>> Generating diff for changenum 512792
>>> p4 describe -s 512792
>>> Processing edit of //depot/rel/orion1/CBO/Core/BoUtils/BoUtils.cpp
>>> Writing "//depot/rel/orion1/CBO/Core/BoUtils/BoUtils.cpp#4" to 
>>> "c:\docume~1\abcd\locals~1\temp\tmpbx1phh"
>>> p4 print -o c:\docume~1\abcd\locals~1\temp\tmpbx1phh -q 
>>> //depot/rel/orion1/CBO/Core/BoUtils/BoUtils.cpp#4
>>> diff -urNp c:\docume~1\abcd\locals~1\temp\tmpbx1phh 
>>> C:\abcd\Perforce\depot\rel\orion1\CBO\Core\BoUtils\BoUtils
>>> Looking for 'xyz /reviewboard/' cookie in C:\Documents and 
>>> Settings\abcd\Local Settings\Application Dat
>>> Cookie file loaded, but no cookie for this server
==> Review Board Login Required
Enter username and password for Review Board at http://xyz:80/reviewboard/
Username :
Password :
>>> Logging in with username "abcd"
>>> HTTP POSTing to http://xyz:80/reviewboard/api/json/accounts/login/: 
>>> {'username': 'abcd', 'password': '*
>>> Logged in.
>>> Attempting to create review request for 512792
>>> HTTP POSTing to http://xyz:80/reviewboard/api/json/reviewrequests/new/: 
>>> {'repository_path': 'repo path', 'changenum': '512792'}
>>> Review request already exists. Updating it...
>>> HTTP POSTing to 
>>> http://xyz:80/reviewboard/api/json/reviewrequests/3/update_from_changenum/: 
>>> {}
>>> Review request created
>>> Uploading diff, size: 280
>>> HTTP POSTing to 
>>> http://xyz:80/reviewboard/api/json/reviewrequests/3/diff/new/: {}
Error uploading diff: One or more fields had errors (105)
>>> {'fields': {'path': ['[Error 2] The system cannot find the file 
>>> specified']}, 'stat': 'fail', 'err': {'msg': 'One or
 more fields had errors', 'code': 105}}
Your review request still exists, but the diff is not attached.

i have invested around 5 hrs but could not find the solution. Have i
made any mistake in adding repository??
Kindly suggest.

Want to help the Review Board project? Donate today at 
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
To unsubscribe from this group, send email to 
For more options, visit this group at 

Reply via email to