Thank you very much. I reinstalled Review Board 1.1 alpha 2 and it
reported that I didn't install pysvn. Now it works for my scenario.

1.1 alpha 2 is really nice, for it reports specific errors rather than
keep silence in terms of repository error, and supports svn HTTPS.

Let me list my configuration below (hope useful for other people):

IndigoAMPP 9.04 (With Apache 2.2.11, MySQl 5.1.30, Perl 5.10.0 and PHP
5.2.8)
Python 2.6.4
Subversion 1.6.5
pysvn py26-pysvn-svn165
Review Board 1.1 alpha 2

Some elaborate instruction I referred to:

http://trac.edgewall.org/wiki/TracOnWindows
http://kaistizen.net/EE/index.php/journal/comments/how_to_set_up_review_board_on_windows/

On 11月30日, 下午1时53分, pk <pankaj.khar...@gmail.com> wrote:
> I was facing a similar problem where i could not see any thing in the
> drop down
> for repositories, i upgraded ReviewBoard 1.1 and then found out that
> the svn modules
> was not properly installed. Hence i did the necessary.
>
> Review Board 1.1 showed much better error messages also it has a
> checkbox to
> indicate that even if u are not able to connect to the Repository u
> can see the same
> in the drop down.
>
> Unfortunately i'm stuck here as i cannot connect to my remote SVN
> instance (svn+ssh://)
>
> hope this helps !
>
> Thanks,
> Pankaj
>
> On Nov 27, 8:37 am, Pengju <yanpen...@gmail.com> wrote:
>
>
>
> > Hi there,
>
> > I was attempting to use review board with svn.
>
> > 1. I added a repository, say svn://localhost, with name, path and type
> > fields filled.
>
> > 2. But when I want to create a new review request through the web UI,
> > I can't see the repository name in the repository name drop list. Thus
> > I can't create any request through the web UI.
>
> > 3. And I also tried to use post-review.py --debug, it failed to pass
> > all the steps:
>
> > D:\ttsdata>post-review-script.py --debug>>> svn info
> > >>> repository info: Path: svn://localhost, Base path: /, Supports 
> > >>> changesets: False
> > >>> svn diff --diff-cmd=diff
> > >>> svn info Raw/test/Word.cs
> > >>> svn info Raw/test/Word.cs
> > >>> svn info Raw/test/Word.cs
> > >>> svn info Raw/test/Word.cs
> > >>> Looking for 'localhost /reviews/' cookie in C:\Documents and 
> > >>> Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\
>
> > .post-review-cookies.txt>>> Cookie file loaded, but no cookie for this 
> > server
>
> > ==> Review Board Login Required
> > Enter username and password for Review Board athttp://localhost/reviews/
> > Username: yanpengju
> > Password:>>> Logging in with username "yanpengju"
> > >>> HTTP POSTing 
> > >>> tohttp://localhost/reviews/api/json/accounts/login/:{'username': 
> > >>> 'yanpengju', 'password': '**********
> > ****'}
> > >>> Logged in.
> > >>> Attempting to create review request for None
> > >>> HTTP GETting /api/json/repositories/
> > >>> HTTP GETting /api/json/repositories/1/info/
> > >>> HTTP GETting /api/json/repositories/2/info/
> > >>> HTTP POSTing 
> > >>> tohttp://localhost/reviews/api/json/reviewrequests/new/:{'repository_path':
> > >>>  'svn://localhost'}
> > >>> Review request created
> > >>> Uploading diff, size: 378
> > >>> HTTP POSTing 
> > >>> tohttp://localhost/reviews/api/json/reviewrequests/7/diff/new/:{'basedir':
> > >>>  '/'}
> > >>> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
>
> >  "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd";>
>
> > <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"; xml:lang="en" lang="en">
> >  <head>
> >   <title>500 - Internal Server Error | Review Board</title>
> >  </head>
> >  <body>
> >   <h1>Something broke! (Error 500)</h1>
> >   <p>
> >    It appears something broke when you tried to go to here. This is
> > either
> >    a bug in Review Board or a server configuration error. Please
> > report
> >    this to your administrator.
> >   </p>
> >  </body>
> > </title>
>
> > Unable to 
> > accesshttp://localhost/reviews/api/json/reviewrequests/7/diff/new/.
> > The host path may be invalid
> > HTTP Error 500: Internal Server Error
>
> > Although it failed eventually, but I can still see there some outgoing
> > draft review requests created by post-review, although the link points
> > to a error page "Something broke! (Error 500)":
>
> > It appears something broke when you tried to go to here. This is
> > either a bug in Review Board or a server configuration error. Please
> > report this to your administrator.
>
> > 4. I'm using Python 2.5, Apache2.2, Review Board 1.0.5.1 and svn 1.6.6
> > on Windows Server 2003.
>
> > Can someone help me?
>
> > Pengju.- 隐藏被引用文字 -
>
> - 显示引用的文字 -

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to