The URLs should be fine. Both domains point to the same place.

There was a server issue. We've had a lot of traffic lately and Apache seems
to have died again last night. Fixing and restarting at the moment.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Tue, Mar 2, 2010 at 11:40 AM, Stodge <sto...@gmail.com> wrote:

> Looks like http://pypi.python.org/simple/ReviewBoard/ still contains
> references to the old http://www.review-board.org site? I have a shell
> script that install Review Board using easy_install and I accidentally
> removed the version 1.0.5.1 from it so it could never install RB or
> RBTools. Any chance you could modify
> http://pypi.python.org/simple/ReviewBoard/
> to fix this?
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to